Ruusut: Melankolia Live

La 9.3.2024 klo 20:00

Liput Alk. 39,90 €
Alkaa 20:00
Ovet 18:30, bistro avataan 16:00
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Järjestäjä Sunborn Live
Ikäraja K-18
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Kotimaisen elektronisen popin aallonharjaa halkova Ruusut esittää viime kesän Sideways-festivaalilla koetun Melankolia Live -erikoiskonsertin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9. maaliskuuta. Ainutlaatuisella keikalla kuullaan lisäksi valikoima kappaleita yhtyeen aiemmilta levyiltä.

Yhden aikakauden Ruusujen uralla päättävän illan ennakkoliput myynnissä nyt!

Ruusut rakensi viime keväänä julkaistujen ”Melankolia 1” ja ”Melankolia 2” -albumiensa pohjalta Melankolia Live -kokonaisuuden, joka sai ensiesityksensä kesäkuussa Sideways-festivaalilla, Helsingin Jäähallin Black Boxissa. Näyttävillä visuaalisilla elementeillä ja elämyksellisellä äänimaailmalla höystetty show rakentuu nyt Kulttuuritalolle tuorein elementein ja laajennetulla kokoonpanolla.

”Kulttuuritalon keikka on Ruusujen ainoa esiintyminen keväällä ja se päättää yhtyeen Melankolia -aikakauden. Luvassa on pianistilla ja jousikvartetilla laajennettu kokoonpano ja normaalia pidempi setti. Samalla kaksi ympyrää sulkeutuu kokonaan”, bändi kertoo.

Vuonna 2018 debyyttialbuminsa julkaissut Ruusut tunnetaan yhtenä kotimaisen elektronisen popmusiikin edelläkävijöistä. Yhtyeen muodostavat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto.

RUUSUT: MELANKOLIA LIVE

La 9.3.2024 Helsinki – Kulttuuritalo
Ovet klo 18.30
Showtime klo 20.00
Konsertin kesto n. 90 min. Ei väliaikaa

LIPUT myynnissä Lippu.fi
Alk. 39,90 €

(+mahd. toimituskulut alk. 1,50 €)

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.