Ruusut: Melankolia live

lauantai 09.03.2024

Kotimaisen elektronisen popin aallonharjaa halkova Ruusut esittää viime kesän Sideways-festivaalilla koetun Melankolia Live -erikoiskonsertin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9. maaliskuuta. Ainutlaatuisella keikalla kuullaan lisäksi valikoima kappaleita yhtyeen aiemmilta levyiltä.

Yhden aikakauden Ruusujen uralla päättävän illan ennakkoliput myynnissä nyt!

Ruusut rakensi viime keväänä julkaistujen ”Melankolia 1” ja ”Melankolia 2” -albumiensa pohjalta Melankolia Live -kokonaisuuden, joka sai ensiesityksensä kesäkuussa Sideways-festivaalilla, Helsingin Jäähallin Black Boxissa. Näyttävillä visuaalisilla elementeillä ja elämyksellisellä äänimaailmalla höystetty show rakentuu nyt Kulttuuritalolle tuorein elementein ja laajennetulla kokoonpanolla.

”Kulttuuritalon keikka on Ruusujen ainoa esiintyminen keväällä ja se päättää yhtyeen Melankolia -aikakauden. Luvassa on pianistilla ja jousikvartetilla laajennettu kokoonpano ja normaalia pidempi setti. Samalla kaksi ympyrää sulkeutuu kokonaan”, bändi kertoo.

Vuonna 2018 debyyttialbuminsa julkaissut Ruusut tunnetaan yhtenä kotimaisen elektronisen popmusiikin edelläkävijöistä. Yhtyeen muodostavat Ringa MannerAlpo NummelinSamuli Kukkola ja Miikka Koivisto.

RUUSUT: MELANKOLIA LIVE

La 9.3.2024 Helsinki – Kulttuuritalo
Ovet klo 18.30
Showtime klo 20.00
Konsertin kesto n. 90 min. Ei väliaikaa

LIPUT myynnissä Lippu.fi
Alk. 39,90 €

(+mahd. toimituskulut alk. 1,50 €)