TIETOA TAPAHTUMIIN OSALLISTUVILLE

Liput

Liput Kulttuuritalon tapahtumiin myy Lippu.fi

Kysythän kaikki lipunmyyntiin liittyvät asiat Lippu.fi:n asiakaspalvelusta.

Kulttuuritalon ovella myydään lippuja joihinkin tapahtumiin. Löydät tietoa mahdollisesta lippujen ovimyynnistä tapahtuman esittelysivulta.

Eteispalvelu

Jokaisessa Kulttuuritalon yleisötapahtumassa suoritetaan turvatarkastus saapuessa. Näin takaamme kaikille turvallisen tapahtumakokemuksen.

Kiellettyjä asioita ovat omat juomat ja ruuat, huumausaineet sekä vaaralliset esineet kuten aseet, teräaseet, ilotulitteet, räjähteet tai muut astalot.

Pienet eväät ovat sallittuja.

Pyydämme jättämään päällystakit, sateenvarjot ja suuret reput ja kassit narikkaan.

Eteispalvelumaksu 3,5 € veloitetaan narikan yhteydessä.

Ikärajat

Kulttuuritalo on moneen muuntuva tapahtumatalo, ja tapahtumissa on useita erilaisia ikärajoja. Jotkut tapahtumat ovat kokonaan K-18 ja jotkut kokonaan sallittuja. Yleinen käytäntö on, että tapahtumissa on erilaisia lohkoja eri ikäryhmille. Osa paikoista on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja osa on sallittuja. Tarkista ikärajat tapahtumatiedoista. Lippu.Fi palvelee lippujen ikärajakäytänteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Esteettömyys ja saavutettavuus

Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

Aalto-sali

 • Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
 • Esteetön WC sijaitsee Aalto-salin aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
 • Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

Muut tilat

 • Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
 • Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
 • Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
 • Bistro & Baari Sopuun  pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.
 • Peilisali -1-kerroksessa on esteetön. Kulku kokousaulan kautta hissillä. Tilasta löytyy myös WC liikuntarajoitteisille.
 • KULT-klubi ei ole valitettavasti esteetön.

Pyörätuolipaikat Aalto-salissa

 • Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
 • Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

Pysäköinti

 • Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

Opaskoirakäytäntö

 • Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

Löytötavarat

Kaikki Kulttuuritalon löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapisteeseen

(Narinkka 3, Kampin kauppakeskus, Helsinki)

Tiedustelut puhelimitse 0600 04401 (1,99 €/ min + ppm)

Turvallisuus

Kulttuuritalossa jokainen saa olla omana itsenään ilman pelkoa turvattomuudesta. Noudatamme tiloissamme turvallisemman tilan periaatteita.

Meillä on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, häirinnälle, rasismille, seksismille, väkivallalle, homo- tai transfobialle sekä muulle epäasialliselle käytökselle.

Jos havaitset turvattomuuteen liittyviä ongelmatilanteita, käänny välittämästi henkilökunnan puoleen, Jokainen tapahtumissamme työskentelevä henkilö auttaa tarvittaessa.

Kulttuuritalon julkisivua. Kuva: Hannu Rytky
Kuvateksti tähän
Kulttuuritalo-HANNU-RYTKY-S-2
KULTin avajaiset 16.2.2024
Kulttuuritalo-Bistro-Lo-Res-@-Kiril-Antinranta-1.0