Tubular Bells – The 50th Anniversary Celebration Tour

To 14.3.2024 klo 19:30

Alkaa 19:30
Ovet 18:00, bistro avataan kello 16:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation
Ikäraja K-18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Mike Oldfieldin Tubular Bells -klassikkoalbumia juhlistava kiertue Suomeen!

Mike Oldfieldin vuonna 1973 ilmestynyt Tubular Bells -klassikkoalbumi juhlii 50-vuotiasta eloaan. Ikonista levyä on juhlistettu jo tämän syksyn aikana loppuunmyydyllä Tubular Bells The 50th Anniversary Celebration -Ison-Britannian kiertueella. Kiertueen konserteissa esiintyy Mike Oldfieldin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Robin A Smithin johtama iso livebändi. Konsertti nähdään 14.3.2024 Kulttuuritalolla Helsingissä. 

Onnistuneen Englannin-kiertueen jälkeen Tubular Bells The 50th Anniversary Celebration -kiertue suuntaa Eurooppaan ensi vuonna. Mike Oldfieldin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Robin A Smithin sovittamissa ja johtamissa konserteissa OIdfieldin 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä ikoninen mestariteos esitetään kokonaisuudessaan yhdessä muiden Oldfieldin sävellysten kanssa. Lavalla nähdään Smithin johtama kahdeksanhenkinen orkesteri.

Mike Oldfieldin kanssa yhteistyötä sekä Tubular Bells II että Tubular Bells III -albumien ja näihin liittyvien live-esiintymisten kanssa tehnyt Smith on innoissaan saadessaan esittää Tubular Bells -albumin, jota hän on rakastanut siitä lähtien kun kuuli sen ensimmäistä kertaa vuonna 1973. Robin A Smith oli Mike Oldfieldin mukana myös tämän Lontoon Olympialaisten vuoden 2012 avajaisseremonian esityksessä, jolloin Smith esitteli ensimmäistä kertaa ideansa Tubular Bells -konserteista.

– Tubular Bells-konsertti sai ensi-iltansa Lontoon Royal Festival Hallissa elokuussa 2021. Suuren suosion saanut konsertti oli kunnianosoitus Oldfieldille, joka on mielestäni yksi viime vuosisadan suurimmista englantilaissäveltäjistä. On todella suuri etuoikeus saada esittää tätä poikkeuksellista teosta yhdessä huippumuusikoiden kanssa. Tubular Bells on edelleen tänä päivänäkin yhtä tuore kuin ilmestyessään. Levy vie kuulijansa matkalle läpi progressiivisen rockin, elektronisen musiikin, bluesin, folkin, jazzin ja klassisen musiikin. Matkan varrella saadaan nauttia melodioiden kauneudesta sekä draamasta. Rakastan tuoda sen uusille yleisöille, sekä itseni kaltaisille ihmisille, jotka yhä lumoutuvat sen kuullessaan, Robert A Smith sanoo.

Tubular Bells on englantilaisen multi-instrumentalistin, säveltäjän ja lauluntekijän Mike Oldfieldin debyyttistudioalbumi, joka syntyi vuonna 1971 ja julkaistiin lopulta vuonna 1973. Oldfield, joka oli vasta 17-vuotias aloittaessaan musiikin säveltämisen, äänitti ja soitti lähes kaikkia levyn soittimia. Albumi sai maailmanlaajuista suosiota, kun sen avausteemaa käytettiin kauhuelokuvan Manaaja (The Exorcist) soundtrackissa, ja siitä tuli kaikkien aikojen myydyin instrumentaalialbumi. Esityksessä kuullaan myös muita Mike Oldfieldin teoksia, kuten Moonlight Shadow, Summit Day, Family Man ja Ommadawn. Katso esityksen traileri täältä. Katso Robin A Smithin ja esityksen muusikoiden haastattelu täältä

Tubular Bells – The 50th Anniversary Celebration Tour
To 14.3.2024 Helsinki, Kulttuuritalo
klo 19.30
Liput alk. 59,50e Lippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.