Tommy Emmanuel CPG

keskiviikko 13.11.2024

IHAILTU TAITURIKITARISTI TOMMY EMMANUEL SUOMEEN

Täysille saleille Suomessa useita kertoja esiintynyt kitaristilegenda Tommy Emmanuel Helsingin Kulttuuritalossa 13.11.2024. 

Australialainen Tommy Emmanuel tunnetaan virtuoosimaisena akustisen kitaran mestarina, joka on hurmannut konserttisaleja eri puolilla maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Uransa hän aloitti jo kuusivuotiaana kiertäessään Australiaa perheensä yhtyeessä. Kolmekymppisenä Emmanuel kolusi Euroopan stadioneita rock-kitaristina, ja 44-vuotiaana hänestä tuli yksi viidestä ihmisestä, jotka ovat saaneet musiikki-ikoni Chet Atkinsin myöntämän Certified Guitar Player -arvonimen. Lukuisia arvostettuja palkintoja kerännyt Tommy Emmanuel soittaa vuosittain satoja loppuunmyytyjä keikkoja aina Sydneystä Nashvilleen ja Lontooseen.

Tommy Emmanuel tunnetaan omaperäisestä, teknisesti mestarillisesta soittotyylistään, jossa yhdistyvät sekä rummut, basso, rytmi- ja soolokitarat että laulumelodiat. Hän ei kuitenkaan käytä loop-pedaaleja tai taustanauhoja, vaan musiikin luomiseen tarvitaan vain Tommy Emmanuel ja kymmenen sormea.

Tommy Emmanuel on kerännyt valtavan ja uskollisen fanikunnan ympäri maailmaa. Teknisen virtuositeetin osalla muusiikko tunnetaan syvästä tunteellisuudesta, jonka voi aistia hänen soitostaan palavana intohimona jokaista sointua kohtaan. Konserteissa Emmanuelin vuorovaikutus yleisön kanssa on lämminhenkistä ja sen oloista kuin musiikkilegenda olisi jammailemassa ystävien kesken.

Suomen-konsertit avaa kitaristi ja lauluntekijä Mike Dawes, joka tunnetaan eri tyylilajien yhdistelijänä ja akustisen kitaran taiturina.

Tommy Emmanuel CPG (AU)
+ Mike Dawes (UK) 
13.11.2024
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet 18.00
Liput alk. 59,00 € Lippu.fi

K-18, myös ikärajaton alue

www.livenation.fi