The Classic Rock Show

lauantai 24.02.2024

The Classic Rock Show tarjoilee säkenöivän aikamatkan halki rock-musiikin historian. Mukaansatempaavassa ja korkeaoktaanisessa konsertissa kuullaan esimerkiksi Led Zeppelinin, Dire Straitsin, Queenin ja AC/DC:n hittejä ensiluokkaisen yhtyeen ja huippulaulajien esittämänä. Konsertin kaikki yksityiskohdat laulusuorituksista kitarasooloihin ovat niin viimeisen päälle kohdallaan, että esitykset onnistuvat vetämään vertoja alkuperäisille esikuvilleen – ja kun settilistalta löytyy hittiä hitin perään, tarjoillaan yleisölle suorastaan hengästyttävä kokonaisuus. The Classic Rock Show juhlistaakin musiikinlajeista korskeinta ja tarjoaa samalla mahdollisuuden nauttia eri vuosikymmenten eeppisimmistä sävelteoksista huippusoundeilla ja valioluokan muusikoiden esittämänä.

The Classic Rock Show’n on tuottanut sama yhtiö, joka tunnetaan muun muassa Brit Floydin ja Rumours of Fleetwood Macin taustavoimana. Esityksen eteen on nähty valtavasti vaivaa, kun yhtyeen muusikot – muun muassa maineikas kitaristi Pete Thorn ja bändin musiikillinen johtaja James Cole – ovat tavoitelleet tekemisen tasoa, joka kunnioittaa alkuperäisteoksia ja esittää ne briljantisti jokaista nuottia, riffiä ja kitarasooloa myöten.

Konserttiarviot ja The Classic Rock Show’n YouTube-videoiden kommentteihin kirjoitetut ihastelevat lausunnot todistavat samaa tosiasiaa: tämä elämys kannattaa kokea!

The Classic Rock Show
La 24.2.2024 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30

Liput alk. 39 € Lippu.fi