TAOM Helsinki International näytösottelut

Pe 24.5.2024 klo 17:30

Lisätietoa Alk. 39,90 €
Alkaa 17:30
Ovet 17:30, bistro avataan kello 16:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä Gramopop Oy ja Billiard Promotions Finland Oy
Ikäraja -S-
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Snookerin supertähti Judd Trump pelaa kaksi näytösottelua Helsingissä! 

Kulttuuritalolla järjestettävän snookerin superviikonlopun avaa kaksi perjantaina järjestettävää TAOM Helsinki International näytösottelua. Molemmissa otteluissa pelaa snookerin supertähti Judd Trump (The Ace).

1.ottelu kello 17.30
Judd Trump (The Ace)
Stuart Binghamin (Ball-run)
Ensimmäisessä pelissä Trump  saa vastaansa maamiehensä Stuart Binghamin (Ball-run), jolla on hallussaan MM-kulta vuodelta 2015.

2. ottelu kello 20.30
Judd Trump (The Ace)
Joey Perry (The Gentleman)
Toisessa pelissä Trumpin kanssa  ottelee niin ikään englantilainen Joey Perry (The Gentleman), joka on world rankingissa Trumpin ja Binghamin takana, mutta on uransa aikana ottanut otteluvoiton kummastakin.

Kummassakin ottelussa tuomarina toimii Desislava Bozhilova.

TAOM Helsinki International
Pe 24.5.2024
Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alk. 39,90 Lippu.fi
-S-

Sekä Trump että Bingham pelaavat myös saman viikonlopun TAOM Helsinki International Snooker Cupissa, jossa kahdeksan snooker-maailman parhaimmistoon kuuluvaa pelaajaa kisaa turnausvoitosta. Lue lisää historian ensimmäisestä TAOM Helsinki International Snooker Cupista täältä. 

www.snookercup.fi

Järjestäjä: Gramopop Oy ja Billiard Promotions Finland Oy

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.