Snarky Puppy

Ti 23.4.2024 klo 20:00

Liput Alk 39,00 €
Alkaa 20:00
Ovet 18:30, bistro avataan 16:00
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Järjestäjä Live Nation
Ikäraja K-18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Yhdysvaltalainen menestysyhtye Snarky Puppy vihdoin Helsinkiin 

Huippusuosioon noussut modernin rytmimusiikin ja jazzin sanansaattaja Snarky Puppy saapuu vihdoin ensimmäistä kertaa Helsinkiin! Viisinkertainen Grammy-voittaja konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina 23.4.2024 ja keskiviikkona 24.4.2024. 

Herkeämättömällä tahdilla albumeja julkaiseva ja maailmaa kiertävä Snarky Puppy on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana yhdeksi maailman keskeisistä ja suosituimmista rytmimusiikkia luovista yhtyeistä. Yhdysvaltalaisbändi tunnetaan kiinnostavana ja kameleonttimaisena kollektiivina, jonka vaihtuvassa jäsenistössä on jopa 20 eri muusikkoa. 

Snarky Puppya kutsutaan usein jazzbändiksi, mutta todenmukaisimmin kuvailtuna se lienee yksinkertaisesti huipputaitava ja näkemyksellinen kokoonpano, joka ennakkoluulottomasti yhdistelee elementtejä eri musiikinlajeista ja eri puolilta maailmaa. Tätä selittävät osaltaan yhtyeen taustat, sillä Snarky Puppyn muusikkojen joukossa ovat kansalaisuuksien osalta edustettuna Yhdysvallat, Japani, Argentiina, Kanada ja Iso-Britannia. Kaiken tekemisen ytimessä sykkii yhtyeen jäsenten halu luoda musiikkia yhdessä ja edetä alati uusiin suuntiin Snarky Puppyn musiikillisella löytöretkellä. 

Snarky Puppy on peräti viisinkertainen Grammy-voittaja (Best R&B Performance vuonna 2014 ja Best Contemporary Istrumental Album vuosina 2016, 2017, 2021 sekä 2023), jonka tuorein studioalbumi Empire Central ilmestyi syyskuussa 2022. Levyn 16 kappaletta tarjoilivat jälleen päivitetyn näkemyksen siitä, millaista musiikkia Snarky Puppy haluaa vuosikymmenen mittaisen seikkailunsa jälkeen juuri tässä ja nyt luoda. Yhtyeelle on ensiarvoisen tärkeää, että sen jokainen uusi levy tarjoaa jotain uutta ja aiemmasta tekemisestä poikkeavaa. 

“Snarky Puppy on aina ollut yhtye, joka priorisoi musiikissaan soundia”, basisti ja yhtyeen keskushahmo Michael League kuvailee. “Sääntömme on, ettemme saa koskaan kuulostaa samalta kuin aiemmin. Musiikistamme pitää välittyä se tunne, että olemme koko ajan matkalla johonkin suuntaan.” 

Matkalla jonnekin Snarky Puppy on miltei jatkuvasti myös konkreettisesti. Huhtikuussa 2022 alkanut Empire Central -maailmankiertue on vienyt yhtyeen 33 eri maahan. Suomessa Snarky Puppy on nähty useammalla festivaalikeikalla, viimeksi 35 000 kuulijan edessä Pori Jazzin päälavalla viime heinäkuussa. Huhtikuussa yhtye saapuu suomalaisfaniensa iloksi vihdoin ensimmäistä kertaa konserttisaliympäristöön. 

Kulttuuritalolla nähtävässä kokoonpanossa on mukana Michael League, Nate Werth, Bob Lanzetti, Larnell Lewis, Justin Stanton, Bobby Sparks, Maz Maher, Chris Bullock, Jay Jennings 

Snarky Puppy (US)
Ti 23.4.2024 Kulttuuritalo, Helsinki
Ke 24.4.2024 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30
S/K-18 

Liput alkaen 39,00 € Lippu.fi 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.