SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX

to 12.5.2016 klo 19:30

Liput alk. 59,50 / 54,50 / 49,50 €, opisk. 34,50 €
Lisätietoa Sekä istuma- että seisomapaikkoja. Hinta sis. toimitusmaksun 2,50 - 3,50 €. Kesto: 2 h
Alkaa 19:30
Loppuu 21:30
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland Oy
Lipunmyynti

Liput Lippupalvelusta ja tämän linkin kautta

Osta liput Tilaa tarjoilu

YOUTUBESSA JA LAVALLA MILJOONAT HURMANNUT SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX SUOMEEN

Yhteensä yli 250 miljoonaa katselukertaa YouTubessa kerännyt Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox saadaan ensi vuonna ensivisiitilleen Suomeen osana laajamittaista Euroopan kiertuettaan. Tämän päivän pop- ja rock-hittejä 1920-70-lukujen kepeään tai kaihoisaan tyylikkyyteen taitavasti sovittava kollektiivi esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 12. toukokuuta 2016.

Scott Bradleen johdatuksella huippumuusikot ja lahjakkaat laulajat loihtivat nerokkaita vintage-versioita nykyhiteistä tehden niistä vastustamattoman hyväntuulisia. Postmodern Jukebox saa Beyoncén, Britney Spearsin, Taylor Swiftin, Radioheadin, Miley Cyrusin ja Lady Gagan hitit kuulostamaan kuin ne olisivat Louis Armstrongin, Ella Fitzgeraldin, Judy Garlandin tai Nina Simonen aikalaisia. Taylor Swiftin ”Shake It Offin” yhtye on saanut svengaamaan Motown-hengessä, One Directionin ”Steal My Girl” vuorostaan soi vastustamattomana swinginä ja Meghan Trainorin ”All About That Bass” 40-luvun savuisena pystybassojazzina. Tyylikkäät rytmittelyt saavat yhtyeen kuulostamaan Benny Goodman Orchestralta, joka olisi nauttinut yhden energiajuoman liikaa.

Valtavaksi ilmiöksi sosiaalisessa mediassa noussut Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox on onnistunut ylittämään sukupolvirajoja myös loppuumyydyissä konserteissaan, kun eri-ikäiset fanit löytävät kukin kappaleista jotakin tuttua. Suosion kasvaessa myös konserttipaikat ovat kasvaneet keikka keikalta. Kulttuuritalollakin katsomon permanto on varattu tanssimiseen, istumapaikat sijoittuvat nousevan katsomon puolelle. Esimakua tulevasta saa esimerkiksi yhtyeen YouTube-kanavalta.

Lisätietoja tapahtumasta:
postmodernjukebox.com
Facebook-tapahtuma
livenation.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.