Rumours of Fleetwood Mac

tiistai 03.09.2024

Täyden salin viime vuonna Helsingin Kulttuuritalossa hurmannut tribuuttiyhtye Rumours of Fleetwood Mac konsertoi syyskuussa jälleen Helsingissä!

Poikkeuksellisen tasokkaista konserteistaan tunnettu Rumours of Fleetwood Mac on kiertänyt maailmaa jo pitkään, mutta viimeisen reilun vuoden aikana tribuuttiyhtyeen suosio on kasvanut entisestään. Kokoonpano on esiintynyt loppuunmyydyille saleille niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin, ja huippulaulajien sekä taidokkaiden muusikoiden luoma show on kerännyt ihastusta kaikkialla.

Rumours of Fleetwood Mac -tribuuttishow sai alkunsa jo vuonna 1999, ja kokoonpano on sen jälkeen esittänyt Fleetwood Macin rakastettua tuotantoa yhteensä lähes miljoonalle kuulijalle ympäri maailmaa. Yhtye on kerännyt esiintymisistään viiden tähden arvioita, ja se tarjoaa niin vanhoille kuin uusillekin Fleetwood Macin faneille mahdollisuuden palata ikonisen yhtyeen ikivihreän tuotannon pariin.

Fleetwood Macin perustajajäsen Mick Fleetwood on antanut henkilökohtaisen hyväksyntänsä tribuuttishow’lle, jota kuunnellessaan voi helposti kuvitella olevansa aidon ja alkuperäisen Fleetwood Macin konsertissa. Kokoonpanon videot YouTubessa ovat keränneet lähes sata miljoonaa katselukertaa, ja myös ne todistavat tribuuttiyhtyeen olevan hätkähdyttävän lähellä esikuviaan niin laulusolistien kuin muidenkin muusikoiden osalta.

Rumours of Fleetwood Mac: Live in Concert 2024

Ti 3.9.2024
Kulttuuritalo
Ovet klo 18.30
Liput alkaen 39 € Lippu.fi
S / K-18

Järjestäjä Live Nation