RICKY TICK BIG BAND & JULKINEN SANA

lauantai 22.10.2016 klo 15:00

Liput 38,50 € / 30,50 €
Lisätietoa Hinnat sis. 2,50 € kuluja
Alkaa 15:00
Ovet 14:00
Katsomotyyppi Seisoma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä. Huom! Tässä konsertissa permannolla seisomapaikat ja yläkatsomossa numeroidut istumapaikat.

Järjestäjä Sublime Music Agency
Lipunmyynti

Ticketmaster Suomi lippukaupat ja nettikauppa

Osta liput Tilaa tarjoilu
Ricky Tick Band ja Julkinen Sana

RTBB & JULKINEN SANA PALAA KULTTUURITALOLLE!

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana on genrerajoja rikkova 20-henkinen spektaakkeli, joka yhdistää jazzia ja hiphoppia ennennäkemättömällä tavalla. Maailmanlaajuisestikin uniikki kokoonpano on muutaman vuoden olemassaolonsa aikana pyyhkäissyt myrskyn lailla yli Suomen valloittaen musadiggareiden ja -kriitikoiden sydämet. Yhtyeen keikat ovat niittäneet mainetta hurmoksellisina tapauksina ja olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Lokakuussa 2015 toisen albuminsa Korottaa panoksii julkaissut yhtye täytti levynjulkaisukeikoillaan legendaarisen Helsingin Kulttuuritalon kaksi kertaa, mikä on harvinaista mille tahansa genrelle – saati sitten bigband-räpille.

Säveltäjä-kitaristi Valtteri Laurell Pöyhösen johtama Ricky-Tick Big Band on vuonna 2010 perustettu 17-jäseninen jazzorkesteri ja rytmikone, joka ei anna armoa. Yhtye koostuu sukupolvensa väkevimmistä jazzmuusikoista, joiden lonkerot ovat levittäytyneet kotimaisen musiikkikentän joka kolkkaan. Julkinen Sana -kolmikossa räppäävät suomalaisen hip hopin pioneerit, karismaattiset Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren tunnetaan monipuolisina sanataiteilijoina lukuisista yhteyksistä. Suomen räppiskenen vanhemmat valtiomiehet vaihtavat Julkista Sanaa edustaessaan hupparit kauluspaitoihin, eikä pukumiesten verbaalinen tykitys jätä kysyttävää: ”Ne burnaa, se on murhaa.”

Permannolla seisomapaikat  + yläkatsomossa numeroidut istumapaikat.

Kokoonpano:
Valtteri Laurell Pöyhönen, kapellimestari, kitara, sähköpiano
Karri ”Paleface” Miettinen
Tommy Lindgren
Lasse ”Redrama” Mellberg
Jukka Eskola: lead-trumpetti, flyygelitorvi
Kalevi Louhivuori: 2. trumpetti, flyygelitorvi
Mikko ”Gunu” Karjalainen: 3. trumpetti, flyygelitorvi
Janne Toivonen: 4. trumpetti, flyygelitorvi
Petri ”Pope” Puolitaival: 1. alttosaksofoni, huilu, pikkolohuilu
Ari Jokelainen: 2. alttosaksofoni
Jussi Kannaste: 1. tenorisaksofoni
Antti Hynninen: 2. tenorisaksofoni, huilu
Linda Fredriksson: baritonisaksofoni
Kasperi Sarikoski: 1. pasuuna
Juha ”Jay” Kortehisto: 2. pasuuna
Heikki Tuhkanen: 3. pasuuna
Juho Viljanen: bassopasuuna, tuuba
Antti Lötjönen: kontrabasso
Sami Koskela: lyömäsoittimet
Jaska Lukkarinen: rummut

www.julkinensana.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Konsertissa ei ole väliaikaa, mutta voit tilata tarjoiluja ennen konserttia nautittavaksi tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.