An Evening with Jöback and Band

lauantai 21.09.2024

Peter Jöback bändeineen saapuu Kulttuuritalolle syyskuussa!

Ruotsalainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja musikaaliartisti Peter Jöback kutsuu sinut tähän eksklusiiviseen konserttiin, jossa hän esittää vanhempia klassikoitaan ja uusia kappaleitaan uudelta albumiltaan ‘Atlas’, jonka hän kirjoitti yhdessä Kathryn Williamsin ja Ed Harcourtin kanssa, jotka myös tuottivat albumin.

”Atlas on uusi musiikillinen luku elämässäni ja nyt saan mahdollisuuden esittää uudet kappaleet yhdessä edellisen ohjelmistoni kappaleiden kanssa muodossa, josta todella pidän” Peter Jöback kertoo. 

Vuosien varrella Peter on liikkunut monissa erilaisissa musiikillisissa maailmoissa, ja hän kerta toisensa jälkeen loistaa ja vangitsee yleisönsä. Älä missaa tätä tilaisuutta nauttia Peterin suuruudesta intiimimmässä kontekstissa Helsingin Kulttuuritalolla

Liput tulevat myyntiin alkaen 49 € perjantaina 24. toukokuuta klo 10:00 osoitteeseen lippu.fi. Myyntiin tulee myös VIP-lippuja, joihin sisältyy pientä purtavaa, tervetuliaismalja, sekä tervehdys Peter Jöbackilta erillisessä VIP-tilassa! Lue lisätiedot keikasta ja hanki liput tähän ikimuistoiseen iltaan osoittesta allthingslive.fi.

Peter Jöback
La 21.9.2024
Showtime: 19:30
Kesto: n. 90 min., ei väliaikaa
Liput alkaen 49 € pe 24.10. klo 10 Lippu.fi
K18

Järjestäjä: All Things Live Finland