Mother Mother

lauantai 06.04.2024

Viimeisimmän Suomen-keikkansa nopeasti loppuunmyynyt, vancouverilainen vaihtoehtorockbändi Mother Mother on julkaissut tähänastisen uransa laajimman kiertueen Euroopassa ja Iso-Britanniassa. Yhteensä 17 maata käsittävä kiertue alkaa 17. helmikuuta Iso-Britannian Sheffieldistä ja päättyy Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 6. huhtikuuta 2024.

Yhtyeeseen kuuluvat Ryan Guldemond (laulu, kitara), Molly Guldemond (laulu, koskettimet), Jasmin Parkin (laulu, koskettimet), Ali Siadat (rummut) ja Mike Young (basso). Mother Mother tunnetaan syvästä yhteydestään faneihinsa ja siitä, että he tuovat stadionin kokoista energiaa live-esityksiinsä, oli kyseessä sitten mikä tahansa esiintymislava.

Kappaleiden teemat, kuten vieraantuminen sekä valtava kaipuu itsensä ja yhteiskunnallisen hyväksynnän suhteen on tehnyt bändin musiikista kodin niille sieluille, jotka tuntevat, etteivät sovi minnekään muualle. Mother Motherin menestys nousi äskettäin uuteen stratosfääriin kriitikoiden ylistämän studioalbumin INSIDE myötä. Niitä seuranneet ”Hayloft” ja ”Hayloft II” yhdisti fanit ympäri maailmaa ja ovat nyt myyneet kultaa Yhdysvalloissa, ja lähestyy platinaa heidän kotimaassaan Kanadassa.

Mother Mother (CA)
La 6.4.2024 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30
Tribe Friday 20.00-20.40
Mother Mother 21.10-22.30
Liput alk. 29,50 € Lippu.fi
-S-

Illan keikkalipulla veloituksetta sisään KULT-klubille. KULT avoinna kello 22-05. Ikäraja 18v.