Mnozil Brass

Su 10.11.2024 klo 19:30

Liput Alk. 35 €
Alkaa 19:30
Ovet 18:00, bistro avataan 16:00
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Järjestäjä Live Nation
Ikäraja K18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Virtuoosimaisen hauska vaskiyhtye Mnozil Brass ensimmäistä kertaa Helsinkiin

Loppuunmyydyille saleille ympäri maailman esiintyvä vaskiyhtye Mnozil Brass konsertoi Helsingin Kulttuuritalossa sunnuntaina 10.11.2024. Yli 30 vuotta toiminut itävaltalaisyhtye tunnetaan ainutlaatuisena musiikki-ilmiönä, jonka viihdyttävissä esiintymisissä yhdistyvät muusikoiden virtuoosimaiset taidot, eri genrejä yhdistelevä ohjelmisto sekä nauruhermoja kutkuttava teatterikomedia.

Mnozil Brassin tarina sai alkunsa Wienissä vuonna 1992, kun seitsemän nuorta vaskipuhaltajaa ja musiikinopiskelijaa osallistui Gasthaus Mnozil -nimisessä ravintolassa säännöllisesti järjestettyjen konserttien sarjaan. Näiden iltojen myötä sai alkunsa musiikkoystävysten kehittelemä konserttikonsepti, joka yhdistelee tyypillistä vaskipuhallinmusiikkia, jazzia, pop-hittejä, oopperaa ja operettia. Tuloksena on ollut huikea menestystarina.

Musiikin rinnalla Mnozil Brassin konserteissa sykkii jatkuvasti itävaltalainen huumori. Vaskimusiikin Monty Pythoniksikin kutsutun Mnozil Brassin esitykset yhdistelevät sanatonta sketsihuumoria ja ohjattua teatterikomediaa siihen malliin, että konserttisaleissa raikuu yleisön hersyvä nauru.

Mnozil Brass esiintyy ympäri maailman yli 100 konsertin vuositahdilla, ja yhtye on vuosien varrella täyttänyt Lontoon Royal Albert Hallin ja maailman kuukuisimpien oopperapyhättöjen kaltaisia konserttisaleja.

Mnozil Brassin briljantti show on tullut tutuksi myös yhtyeen suomalaisfaneille. Vaskiseptetti on takavuosina soittanut kolme loppyynmyytyä konserttia Lieksan Vaskiviikoilla. Keväällä 2023 yhtye esiintyi April Jazz -festivaalilla ja myi Espoon Tapiola-salin täyteen ennätysvauhdissa.

Mnozil Brass
Su 10.11.2024 klo 19:30, ovet klo 18
Liput alk. 35 € Lippu.fi
K-18, osa katsomosta ikärajaton

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.