Matteo Bocelli

keskiviikko 12.06.2024

ITALIALAINEN MATTEO BOCELLI SAAPUU KESÄKUUSSA SUOMEEN

Italialainen laulaja ja säveltäjä Matteo Bocelli saapuu A Night with Matteo -kiertueellaan Suomeen! Viime syksynä debyyttialbuminsa julkaissut artisti konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 12.6.2024. Liput myynnissä nyt!

Matteo Bocelli vietti nuoruutensa klassisen musiikin ja suurten lauluäänien, kuten Frank Sinatran, Whitney Houstonin ja Ed Sheeranin, ympäröimänä. Hän on opiskellut musiikkia pienestä pitäen, kouluttautuen laulussa ja pianonsoitossa Italian Conservatory of Musicissa.

Bocelli kiinnitti yleisöjen huomion ensimmäisen kerran kauniilla äänellään ollessaan mukana kuuluisan isänsä -albumilta löytyvällä kappaleella Fall On Me. Vuonna 2020 hän julkaisi ensimmäisen oman singlensä Solo-rakkauslaulun muodossa, joka yhdistelee klassisen aarian elementtejä pop-melodioihin. Nuoren Bocellin ensimmäinen ja kauan odotettu soolostudioalbuminsa Matteo ilmestyi syksyllä 2023, joka vei hänet kiertueelle Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja Australiaan.

Matteo Bocellin konsertit ovat tutkimusmatkoja eri musiikkityylien maailmoihin, liikkuen aina klassisesta musiikista samettiseen italialaiseen poppiin ja tulkintoihin kuuluisista kansainvälisistä hiteistä. Esiintymiset ovat täynnä lämminhenkistä energiaa, kun Bocelli lumoaa yleisön avoimella läsnäolollaan.

Matteo Bocelli (IT): A Night with Matteo
Kulttuuritalo, Helsinki
Ke 12.6.2024
Showtime 20.00
Liput alk. 36,50 € Lippu.fi

VIP MEET & GREET EXPERIENCE ”Chasing Stars Experience”
Palvelumaksuineen 124,50  € + tilausmaksu alk. 1,50€ 

VIP SOUNDCHECK EXPERIENCE ”For You Experience”
Palvelumaksuineen 99,50  € + tilausmaksu alk. 1,50€ 

Huom! VIP-lipun ostajalla täytyy olla ostettuna erillinen lippu konserttiin. Vip-lippu myydään vain konserttilipun ohessa.