Majesty – The Ultimate Tribute to QUEEN

Pe 26.1.2024 klo 19:00

Liput Alk. 55 €
Alkaa 19:00
Ovet 17:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

We will rock you!

Majesty on Euroopan johtava Queen-tribuuttibändi, joka on perustettu halusta kunnioittaa maailman parasta rockbändiä – Queenia. Queen oli legendaarinen yhtye, jonka musiikki on edelleen suosittua.

Majestyn missiona on tuoda lavalle taianomaisuus ja energia, josta Queen tunnettiin ikonisilla keikoillaan.

Ympäri maailmaa esiintyvä Majesty kiinnittää huomionsa yksityiskohtiin ja on vertaansa vailla luomaan Queenin 70- ja 80-luvun hittien soundia eniten muistuttavan esityksen. Yhtye on esiintynyt yli tuhat kertaa eri puolilla maailmaa.

Majesty koostuu neljästä Ison-Britannian parhaimmistoon kuuluvasta muusikosta ja esiintyjästä. Rumpuja, bassoa, kitaraa ja pianoa soittavat miehet ovat harjoitelleet vuosia luodakseen Queenin ikonista soundia mahdollisimman läheisesti muistuttavan esiintymistavan.

Rob Lea (Freddie Mercury) oli voittaja-Freddie brittiläisessä TV-ohjelmassa STARSTRUCK vuonna 2022 ja sai suurta huomiota maailmanlaajuisesti. ”Kun suljen silmäni, kuulen Freddien. Olen erittäin vaikuttunut. Hyvin tehty!”, Adam Lambert kommentoi. ”Näytät Freddieltä, kuulostat Freddieltä… ja osaat laulaa myös korkeat nuotit!”, Jason Manford sanoi.

Konsertin ohjelmassa:
We will rock you
Crazy thing called love
We are the champions
Another one bites the dust
Don’t stop me now
Somebody to love
Bohemian Rhapsody

Majesty – The Ultimate Tribute to QUEEN
26.1.2024 Kulttuuritalo, Helsinki, ovet klo 17.30
Liput alk. 55 € Lippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.