Killer Queen

perjantai 19.04.2024

Isoja areenoja kiertävä tribuuttiyhtye Killer Queen Suomeen! Ilmiömäisen laulajan johtama ja jättisaleja eri mantereilla kiertävä tribuuttiyhtye Killer Queen esiintyy huhtikuussa Kulttuuritalolla.

Killer Queenin tarina sai alkunsa vuonna 1993, jolloin yhtye soitti ensimmäiset konserttinsa London Universityssa, missä myös Queen oli tehnyt aikanaan ensiesiintymisensä. Vuonna 1995 Killer Queenistä tuli ensimmäinen tribuuttibändi, joka sai kiinnityksen Lontoon West Endistä, ja sittemmin taidokkaan yhtyeen suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin niin Englannissa, Euroopassa kuin Pohjois-Amerikasssakin.

Huikea menestystarina on vienyt Killer Queenin peräti jättiareenoille asti, sillä yhtye on esiintynyt yli 10 000 henkeä vetävissä keikkapaikoissa niin Isossa-Britanniassa kuin Hollannissakin. Yhdysvalloissa Killer Queen on tuttu vieras isoissa amfiteattereissa, esimerkiksi Coloradon maikeikkaassa Red Rocksissa, jossa ovat esiintyneet esimerkiksi Beatlesin, Bruce Springsteenin ja U2:n kaltaiset meganimet. Alkuvuodesta 2024 Killer Queen tekee kuusi keikkaa Norjassa, missä se esiintyy useita tuhansia katsojia vetävissä saleissa.

Killer Queen tarjoaa aikamatkan menneille vuosikymmenille ja esittää uskomattoman tarkan toisinnon siitä, millaisia kokemuksia legendaarisen Queenin konsertit olivat brittiyhtyeen menestysvuosina. Vaikuttavan kokemuksen varmistavat huipputaitavat muusikot, autenttinen puvustus ja loisteliaat lauluharmoniat, joilla on tunnetusti keskeinen osa Queenin musiikissa. Aivan omalle tasolleen show’n vie ilmiömäisen vaikuttava laulaja Patrick Myers, joka pääsee erehdyttävän lähelle Freddie Mercurya niin fyysisen olemuksensa kuin myös laulusuoritustensa puolesta.

Killer Queenin konsertit ovat totta kai hittipotpureita, joiden aikana kuullaan Queenin kuolemattomia kappaleita, kuten Another One Bites The Dust, Don’t Stop Me Now, Under Pressure, Love of My Life, Radio Ga Ga ja Bohemian Rhapsody. Lisätietoja ja videotallenteita Killer Queenista löytyy yhtyeen verkkosivuilta: www.killerqueen.com

Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun alkuperäinen Queen teki ensiesiintymisensä Suomessa. Paikkana oli juuri Helsingin Kulttuuritalo, joka tosin – yllättävää kyllä – täyttyi vain puolilleen.

Killer Queen – A Tribute To Queen
Pe 19.4.2024
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet 18.30
Showtime 20.00
Konsertin kesto noin 2h.
Liput alk. 49,90 € + tilausmaksu alk. 1,50 €  Lippu.fi

K18/S: Yläkatsomot A-B ja ovat sallittuja kaiken ikäisille, loput yläkatsomot ja osa permannon katsomosta ovat K18.