Killer Queen

Pe 19.4.2024 klo

Liput Alk. 49,90 €
Ovet 18:30, bistro avataan 16:00
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Järjestäjä Live Nation
Ikäraja K18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Ilmiömäisen laulajan johtama ja jättisaleja eri mantereilla kiertävä tribuuttiyhtye Killer Queen esiintyy jälleen Kulttuuritalolla!

Killer Queenin tarina sai alkunsa vuonna 1993, jolloin yhtye soitti ensimmäiset konserttinsa London Universityssa, missä myös Queen oli tehnyt aikanaan ensiesiintymisensä. Vuonna 1995 Killer Queenistä tuli ensimmäinen tribuuttibändi, joka sai kiinnityksen Lontoon West Endistä, ja sittemmin taidokkaan yhtyeen suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin niin Englannissa, Euroopassa kuin Pohjois-Amerikasssakin.

Huikea menestystarina on vienyt Killer Queenin peräti jättiareenoille asti, sillä yhtye on esiintynyt yli 10 000 henkeä vetävissä keikkapaikoissa niin Isossa-Britanniassa kuin Hollannissakin. Yhdysvalloissa Killer Queen on tuttu vieras isoissa amfiteattereissa, esimerkiksi Coloradon maikeikkaassa Red Rocksissa, jossa ovat esiintyneet esimerkiksi Beatlesin, Bruce Springsteenin ja U2:n kaltaiset meganimet. Alkuvuodesta 2024 Killer Queen tekee kuusi keikkaa Norjassa, missä se esiintyy useita tuhansia katsojia vetävissä saleissa.

Killer Queen tarjoaa aikamatkan menneille vuosikymmenille ja esittää uskomattoman tarkan toisinnon siitä, millaisia kokemuksia legendaarisen Queenin konsertit olivat brittiyhtyeen menestysvuosina. Vaikuttavan kokemuksen varmistavat huipputaitavat muusikot, autenttinen puvustus ja loisteliaat lauluharmoniat, joilla on tunnetusti keskeinen osa Queenin musiikissa. Aivan omalle tasolleen show’n vie ilmiömäisen vaikuttava laulaja Patrick Myers, joka pääsee erehdyttävän lähelle Freddie Mercurya niin fyysisen olemuksensa kuin myös laulusuoritustensa puolesta.

Killer Queenin konsertit ovat totta kai hittipotpureita, joiden aikana kuullaan Queenin kuolemattomia kappaleita, kuten Another One Bites The Dust, Don’t Stop Me Now, Under Pressure, Love of My Life, Radio Ga Ga ja Bohemian Rhapsody. Lisätietoja ja videotallenteita Killer Queenista löytyy yhtyeen verkkosivuilta: www.killerqueen.com

Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun alkuperäinen Queen teki ensiesiintymisensä Suomessa. Paikkana oli juuri Helsingin Kulttuuritalo, joka tosin – yllättävää kyllä – täyttyi vain puolilleen.

Killer Queen – A Tribute To Queen
Pe 19.4.2024
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet 18.30
Liput alk. 49,90 € + tilausmaksu alk. 1,50 €  Lippu.fi

K18/S: Yläkatsomot A-B ja osa permannon seisomakatsomosta sallittu kaiken ikäisille, loput yläkatsomot ja osa permannon seisomakatsomosta ovat K18.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.