Joulurieha: Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman & Joonas Kaikko

sunnuntai 22.12.2024

Huippumuusikoiden tähdittämä Joulurieha Kulttuuritalossa joulukuussa 2024

Kolmatta kertaa järjestettävä Joulurieha-kiertue nähdään Kulttuuritalolla su 22.12.2024. Mukana kiertueella ovat huippumuusikot Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman ja Joonas Kaikko. Konserttien ohjelmisto sisältää tuttuja joululauluja Suomesta ja ulkomailta sekä improvisaation ja yhteissoiton iloa.

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo IkonenLenni-Kalle TaipaleMarzi Nyman ja Joonas Kaikko tarjoavat yleisölle joulumusiikin parhaan ilotulituksen. Jouluriehassa kuullaan säkenöivä paketti niin grooveimpia kuin herkän hartaita joululauluja Suomesta ja ulkomailta.

Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle. Jokainen Joulurieha-konsertti on ainutlaatuinen, ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua – ja tapahtuukin! Vuonna 2024 Joulurieha-kiertue pysähtyy kahdeksalla paikkakunnalla maamme isoimmissa konserttisaleissa.

Osmo Ikonen on suomalaisille tuttu lukuisista tv-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimi vuosia ohjelman solistina ja sovittajana. Televisioesiintymisten lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä. Lahjakas multi-instrumentalisti muistetaan myös huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä. Osmon lempiväri on jouluisen vihreä, ja joulupöydässä mies santsaa ensimmäisenä lanttulaatikkoa.

Lenni-Kalle Taipale kuuluu Suomen työllistetyimpien muusikoiden kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa tv:ssä The Voice of Finland -housebändiä. Lisäksi Lenni-Kallen soittoa voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Lenni-Kallen suosikkijoulubiisi on muuten Oi jouluyö.

Kitaristi Marzi Nyman on loistoesimerkki siitä monenlaisesta ja raja-aitoja kumartamattomasta muusikkoudesta, joka on tuonut suomalaiseen rytmimusiikkiin uudenlaista elinvoimaa. Vuosien varrella Nyman ei ole pelkästään vaikuttanut useissa eri eturivin yhtyeissä kitaristina, vaan hän on tehnyt paljon töitä myös televisioon ja elokuviin, säveltänyt teoksia orkestereille ja soittanut useilla eri levytyksillä.

Monen kotimaisen tähtiartistin taustayhtyeessä vaikuttanut Joonas Kaikko lukeutuu Suomen monipuolisimpien ja teknisesti taitavimpien lyömäsoittajien joukkoon. Vuosien varrella rumpali on soittanut muiden muassa Lenni-Kalle Taipale Trion, Cheekin, Isac Elliotin ja Abreun taustalla sekä esiintynyt useissa tv-ohjelmissa.

Joulurieha: Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman & Joonas Kaikko

Su 22.12.2024 kello 19:00
Kulttuuritalo, Helsinki
Konsertin kesto 2h. sis väliaika
S / K-18 anniskelukatsomot

Liput 42,50/39,50 € Lippu.fi

Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä lippuvarauksensa kaikkiin kiertueen konsertteihin Tampere-talon ryhmämyynnin kautta: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. +358 3 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Joulurieha-kiertueen tuottaa Tampere Live yhteistyössä Dex Viihteen kanssa.