PERUTTU: Jesse Markin

perjantai 26.04.2024

PERUTTU: Jesse Markinin Glow-keikat Helsingin Kulttuuritalolla ja Tampereen Pakkahuoneella joudutaan perumaan. Pahoittelut kaikille Glow-keikkoja odottaneille. Lippupiste on yhteydessä lipunostajiin sähköpostitse palautuksien osalta. 

Voitte hakea lippurahojen palautusta 26.5.2024 mennessä: https://web.lippu.fi/palautus/

Jesse Markinin erityislaatuinen Glow-konsertti Kulttuuritalolla perjantaina 26. huhtikuuta

Jesse Markin soittaa tänä keväänä vain kaksi keikkaa – erityislaatuista sellaista. Artistin tuoreimman, UMK-finaalissakin kisaavan Glow-sinkun mukaan nimetty liveshow nähdään Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 26.4.2024

Jesse Markin on kiistatta yksi tämän hetken kiinnostavimmista suomalaisista artisteista. Markinin musiikissa yhdistyy uniikilla tavalla elementtejä rapista, indiestä, popista, soulista, r’n’bsta, progressiivisesta rockista ja afrikkalaisesta rytmimusiikista. Markin itse sanoo, että musiikkinsa avulla hän tutkii esimerkiksi sellaisia teemoja kuten rakkaus, ksenofobia, toivo, yksinäisyys ja veljeys. Näitä syvällisiä, vakaviakin ja Markinin omassa elämässä läsnä olevia aiheita artisti lähestyy rehellisen tulkinnan kautta.

Tällä hetkellä Markin työstää kolmatta albumiaan tuottaja Totte Rautiaisen kanssa. Uusi PUMP – nimeä kantava albumi julkaistaan syksyllä 2024. Albumilta on julkaistu tähän mennessä singlet ”Panic” ja ”Glow”.

Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun FOLK-albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti – palkinnon (Femma-Femma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa. Markinin kesäkuussa 2021 ilmestynyt, musiikin eri genrejä erittäin tyylitajuisesti yhdistelevä kakkosalbumi NOIR jatkoi debyyttialbumin viitoittamalla tiellä: kriitikoiden ylistämä, todellinen arvostelumenestys NOIR poiki Markinille Emma-ehdokkuuden Vuoden rock- kategoriassa. Myös kansainvälinen media ja musiikkikenttä on noteerannut Markinin. Hänestä ovat kirjoittaneet mm. NPR, American Songwriter, KEXP, Fault Magazine, Afropunk, Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestysalbumit ovat vieneet Markinin kotimaisten festivaalien ja klubien lisäksi myös ympäri Eurooppaa.

PERUTTU: JESSE MARKIN: GLOW
Pe 26.4.2024
Helsinki, Kulttuuritalo