Jenni Vartiainen – lisäkonsertti 1.12.

sunnuntai 01.12.2024

JENNI VARTIAISEN SYKSYN KONSERTTISALIKIERTUEELLE AVATTU LISÄKONSERTTEJA. TOINEN KONSERTTI KULTTUURITALOLLA 1.12.2024

Radioiden soitetuimmaksi tänä keväänä usean viikon ajaksi Lanka-hitillään noussut Jenni Vartiainen lähtee omalle odotetulle konserttisalikiertueelleen ensi syksynä. Suuren kysynnän vuoksi Jenni tekee kolme lisäkeikkaa Helsinkiin, Espooseen ja Ouluun. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, joka teki viime vuonna paluun julkaisemalla uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Uusin single Villit vedet julkaistiin toukokuussa ja se on noussut jo radioiden kymmenen soitetuimman joukkoon. Kiertueella tullaan kuulemaan tuttujen hittien lisäksi myös vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta. Lisäkonserttien liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi:ssä. 
 Olen aina rakastanut esiintyä konserttisaleissa. Siellä pääsen yleisön kanssa ihan eri tavalla lähelle ja voin luoda musiikillisesti runsaan ja tunnelmaltaan intiimin kokonaisuuden, jonka toteuttaminen ei muualla onnistuisi. En malta odottaa, edellisestä kiertueesta on jo seitsemän vuotta, Jenni Vartiainen hehkuttaa.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu Jenni Vartiainen jäi tauolle marraskuussa 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Syksyllä 2022 Jenni oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija Koon,Ellinooran ja Vesalan kanssa.

JENNI VARTIAINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2024
La 30.11. Helsinki, Kulttuuritalo
Su 1.12. Helsinki, Kulttuuritalo LISÄKONSERTTI
Liput alk. 39 € Lippu.fi

Warner Music Live