PERUTTU: Hania Rani

perjantai 03.05.2024

PUOLALAISPIANISTI HANIA RANIN KONSERTTI ON PERUTTU

Hania Ranin konsertti 3. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalossa on valitettavasti jouduttu perumaan odottamattomien syiden vuoksi. Ostetut liput voi palauttaa hyvitystä varten 4.6.2024 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa ja vaivaa.

Klassisesti koulutetun Hania Ranin debyytialbumi ”Esja” julkaistiin vuonna 2019 ylistävien arvioiden saattelemana. Kansainvälistä arvostusta saanut albumi voitti useita palkintoja ja nosti artistin Puolan Empik Bestseller Awardsissa vuoden löydöksi samana vuonna. Lokakuussa 2023 ilmestynyt Ranin kolmas sooloalbumi ”Ghosts” esittelee säveltäjänä ja tuottajana jatkuvasti uusiutuvan artistin uusia, jopa yllättäviäkin puolia.

Aiemmilta teoksilta tuttu herkän tunnelmallinen, elokuvallinen ja usein myös elektronisia sävyjä sisältävä ilmaisu on edelleen läsnä, mutta nyt pinnalle on noussut myös kaikuja Radioheadin, James Blaken ja PJ Harveyn kaltaisten artistien vaikutuksista. Levyn vierailijoina kuullaan muun muassa Ranin kanssa uusklassisen musiikin kärkinimiin kuuluvaa Ólafur Arnaldsia, laulaja-lauluntekijä Patrick Watsonia sekä Portico Quartet -yhtyeen Duncan Bellamya.

Hania Rani on esiintynyt aiemmin Suomessa syksyllä 2022 loppuunmyydyssä Temppeliaukion kirkossa sekä kesällä 2023 Sideways-festivaalilla.

Hania Rani
Kulttuuritalo
3.5.2024
Peruuta lippu: https://web.lippu.fi/palautus/
K-18

Järjestäjä: Fullsteam