PERUTTU / Fever Ray

Ke 13.3.2024 klo

Liput Alk. 73,60 €
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Järjestäjä Fullsteam Agency
Ikäraja K-18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

HUOM! FEVER RAYN KONSERTTI ON PERUTTU

Fever Rayn konsertti Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 13. maaliskuuta on valitettavasti peruttu logististen haasteiden vuoksi. Ostetut konserttiliput voi palauttaa perjantaihin 5. huhtikuuta 2024 mennessä osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

Fever Ray on lisännyt lisäkeikan kiertueelleen Kööpenhaminaan 13.3.2024. Linkki tapahtumaan: https://www.billetlugen.dk/event/18241636/?affiliate=SB8.

Pahoittelemme peruuntumisesta mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.

PERUTTU: Elektronisen popin pioneeri Fever Ray esiintyy Kulttuuritalolla maaliskuussa.

The Knife -yhtyeestä tunnetuksi tulleen laulaja-lauluntekijä Karin Dreijerin sooloprojekti Fever Ray palaa Suomeen. Teatraalisesta livestään ja kiehtovasta visuaalisesta maailmastaan tunnettu taiteilija esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 13. maaliskuuta 2024. Konsertin lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 13. joulukuuta klo 9 Lippu.fissä.

Omaleimaisella ja kuulijan lävistävällä äänellään vuosien ajan koskettanut Karin Dreijer aloitti yhteiskuntaa haastavan soolouransa jo vuonna 2009. Visionäärin rajoja rikkova ja konventioita haastava elektropop on alusta asti liikkunut sulavasti minimalistisen ja täyteen ahdetun tuotannon välillä, ja kappaleet käsittelevät usein halua, feminismiä ja queer-yhteisöjä.

Viimeisin “Radical Romantics” -albumi piirtää nimettömän hahmon, joka käsittelee rakkautta eri näkökulmista, huolia tulevaisuudesta sekä itsen hävittämistä hyväksynnän hakemisen myötä. Albumia Dreijer työsti muun muassa veljensä ja The Knife duon toisen osapuolen Olof Drejerin sekä Nine Inch Nailsista tutun Trent Reznorin kanssa.

Viime kesänä Sideways-festivaalilla nähdyn Fever Rayn ainutlaatuinen liveshow oli yksi viikonlopun puhutuimmista keikoista. Uniikin ja uraauurtavan artistin audiovisuaalinen spektaakkeli tulee vavisuttamaan Kulttuuritalon Aalto-salin yleisöä varmasti.

PERUTTU: FEVER RAY (SE)
Ke 13.3.2024
Liput alk. 73,60 EUR (+ tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus) Lippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.