D-Block Europe

21.4.2024 klo

Liput alk. 29,50 €
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Ikäraja K-18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

UK-räpin menestynein hip hop -kollektiivi D-Block Europe saapuu Helsinkiin! Vuosi sitten Blockfesteillä ensi kertaa Suomessa nähty rap-yhtye teki heti vaikutuksen festivaalikansaan. Nyt vain vajaa vuosi myöhemmin suomalaisia hemmotellaan jälleen. Tammikuussa uuden Rolling Stone -albumin julkaissut kaksikko esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 21. huhtikuuta!

D-Block Europe on Länsi-Lontoosta maailmankartalle kivunnut hiphop-duo, joka koostuu lapsuudenystävyksistä Adam Nathaniel ”Young Adz” Willimas:sta ja Ricky Earl ”Dirtbike LB” Banton:sta. Yhtye syntyi vuonna 2014, kun legendaarinen hiphop-artisti Jadakiss kiinnitti lahjakkaan Young Adz:n yhdysvaltalaisen D-Block levy-yhtiön Euroopan sanansaattajaksi. Yhtyeen alkutaival eteni nykyisestä kokoonpanosta poiketen Young Adz:n sekä räppäri Aerosyncin toimesta, Dirtbike LB:n astuessa kuvioihin vasta myöhemmin, kun alkuperäinen yhteistyö päättyi.

Vuonna 2017 D-Block Europe julkaisi läpimurtohitit ”Trap House” ja ”Large Amount”. Uran käännekohta tapahtui vuonna 2019, kun duo julkaisi yhdeksäntoista kappaleen debyytti soolomixtapen Home Alone, joka sisälsi mm. hitin Kitchen Kings. Tuosta hetkestä alkoi D-Block Europen pysäyttämätön nousukiito kohti loppuunmyytyjä areenoita. Duon vauhdikasta kasvua tähteyteen kuvastaa hyvin ansioluetteloon kertyneet lukuisat yhteistyöprojektit artistien, kuten Lil Baby, Central Cee, Ed Sheeran, Offset ja Kodak Black kanssa.

Uudesta Rolling Stone -albumista tuli juuri yhtyeen ensimmäinen Britannian virallisen albumilistan kärkeen kivunnut julkaisu, sekä samalla rap-yhtyeelle ennätyksellinen jo kahdeksas listaus Britannian virallisten soittolistojen kärkikymmenikössä. Toisaalta yhtyeen omalaatuinen trap -soundi on kerännyt jo huikeat yli 10 kulta- ja 6 platinasingleä, 6 kulta –mixtapea sekä yli 5 miljardia globaalia striimiä. Myös kansainvälisiä megahittejä on tullut useita mukaan lukien lista kakkoseksi noussut Prada, Rayen ja Cassön kanssa. Länsi-Lontoon kasvatit ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet, ettei heidän nousu kiidolleen löydy rajoja vaan D-Block Europen matka kohti uusia ennätyksiä sen kuin vaan jatkuu.

D-Block Europe
Su 21.04.2024
Kulttuuritalo, Helsinki

Liput myyntiin To 8.2. klo 10 Lippu.fissä Palvelumaksuineen alk. 29,50 € + tilausmaksu alk. 1,50€ / tilaus

K18/S: Permanto K-18, istumakatsomo sallittu

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia. Kulttuuritaloon ei saa tuoda omia juomia tai ruokia, teräaseita, aseita eikä muita vaarallisia esineitä.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.