Carolafesten – Carola Häggkvist

torstai 30.05.2024

Carola Häggkvist Helsingin keikka siirtyy Böle Areenalta Kulttuuritalolle – lavalla nähdään myös Krista Siegfrids!

Ruotsin ehdottomasti suosituin naislaulaja, Carola Häggkvist, saapuu konsertoimaan Helsinkiin 30. toukokuuta. Carola nähdään Kulttuuritalolla Krista Siegfridsin kanssa. 

Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä 79€ hintaan! 

‐——————————————————————–

Carola Häggkvist till Helsingfors i maj – på scenen också Krista Siegfrids!

Sveriges främsta och mest kända pop- och schlagersångerska, Carola Häggkvist, ska ge en konsert i Helsingfors den 30. maj.

Under sin 40-åriga karriär har hon sålt flera miljoner skivor och är idag av många ansedd som Sveriges största sångerska. Carola är kanske mest känd för melodifestivalbidragen Främling från 1983 som gav henne det stora genombrottet! Även för låtarna Mitt i ett äventyr från 1990, belönad med andraplats, Fångad av en stormvind som vann Eurovisionsschlagerfestivalen från 1991.

I Carolafesten sjunger Carola sina mest populära låtar. – Jag vill ta med min publik på̊ en riktig äventyrsresa där vi lyfter tillsammans. En folkfest over det vanliga, över generationer och samhällsgrupper. Ett riktigt statement. Det har jag längtat efter! Med mina poplåtar som bränsle. Men även att få bjuda på̊ min kärlek till både rock, musikal och gospel. Vi kommer flyga! Carola säger

Det ska bli ett värkligt beröm till den kvinnliga popen, eftersom det ska vara de finska toppartister Krista Siegfrids!

Carola
To 30.5.2024
Liput alk. 79 € Lippu.fi
Showtime 19.00
K-18