Bruce Dickinson – The Mandrake Project

To 13.6.2024 klo

Liput Alk. 48,00 €
Ovet 18:00, bistro avataan klo 16:00
Katsomotyyppi Seisoma- ja istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation
Ikäraja K-18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Bruce Dickinson esiintyy Kulttuuritalolla

Yksi raskaan musiikin kaikkien aikojen tunnistettavimmista ja ikonisimmasta laulajista, metallin legenda, kirjailija, puhuja ja uupumaton uurastaja Bruce Dickinsonin julkaisee seitsemännen sooloalbuminsa, jonka kiertue ulottuu myös Suomeen. Dickinson esiintyy Kulttuuritalolla 13.6.2024.

Salaperäinen ”The Mandrake Project” ilmestyy alkuvuodesta 2024, mutta esimakua pitkäsoitolta kuultiin ”Afterglow of Ragnarok” -singlelohkaisun merkeissä jo joulukuussa. Dickinsonin ja hänen pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Roy Z:n  vuosikausia työstämä albumi on laulajan ensimmäinen soololevy sitten vuoden 2005 ”Tyranny of Soulsin”.

Myös keynote-puhujana ahkerasti kiertävä Iron Maiden -vokalisti on esiintynyt soolona musiikin merkeissä Suomessa viimeksi vuoden 2002 Tuska-festivaaleilla.

Bruce Dickinsonin soolobändiin kuuluvat laulajan itsensä ja kitaristi Roy Z:n lisäksi basisti Tanya Callaghan, rumpali Dave Moreno ja italialainen kosketinvelho Mistheria.

Bruce Dickinson – The Mandrake Project
13.6.2024
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet 18.00
Liput alk. 48,00 € Lippu.fi
K18-anniskelukatsot, myös ikärajaton alue.

Järjestäjä: Live Nation Finland.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.