Bo Kaspers Orkester – Vinterkonsert

lauantai 23.11.2024

Jättisuosiota Suomessa läpi vuosikymmenten nauttinut Bo Kaspers Orkester palaa ensi talvena Helsinkiin. Ruotsalaisyhtye soittaa lauantaina 23. marraskuuta Helsingin Kulttuuritalossa kaksi erityistä talvikonserttia, joissa laskeudutaan joulun tunnelmaan. Liput myynnissä nyt!

Vuonna 1991 perustettu ruotsalaisyhtye Bo Kaspers Orkester on myynyt yli miljoona albumia ja jättänyt lähtemättömän jälkensä myös suomalaisyleisön sydämiin. Syksyllä 2022 kokoonpano julkaisi ensimmäisen joulualbuminsa, jonka kappaleita se esitti täpötäysissä saleissa eri puolilla Ruotsia ja Pohjolaa.

Ensi syksynä Bo Kaspers Orkester esittelee yleisölleen täysin uuden talvikonserttinsa. Rakkaudella valmistellusta show’sta nautitaan myös Helsingissä, kun Bo Sundströmin johtama yhtye urakoi saman päivän aikana kaksi esiintymistä Kulttuuritalossa.

Bo Kaspers Orkester tekee syksyllä useita esiintymisiä Tukholmassa, minkä lisäksi yhtye nähdään eksklusiivisilla pysähdyksillä Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Korkeasta laatutasostaan tunnettu orkesteri on satsannut konsertteihin kaikkensa, ja kokoonpanon jo entuudestaan sävykästä soundia vahvistetaan talvi-illassa jousiyhtyeellä. Luvassa on ainutlaatuinen talvi-ilta ja musiikillinen matka, joka tarjoaa ekstra-annoksen kaikkia Bo Kaspers Orkesterin parhaita puolia.

Bo Kaspers Orkester – Vinterkonsert
La 23.11.2024 klo 20.00
Samana päivänä ensimmäinen konsertti klo 15.30

Liput alk. 49,90 € Lippu.fi

Mastercard-ennakkomyynti on käynnissä pe 10.5. klo 10 – su 12.5. klo 10. Mastercard-kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin ja varattujen lippujen kiintiöön. Lue lisää osoitteessa www.priceless.com/music