Benson Boone

Ti 11.6.2024 klo

Liput Alk. 29,50 €
Ovet 18:30, bistro avataan 16:00
Järjestäjä Live Nation
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

YHDYSVALTALAINEN POPTÄHTI BENSON BOONE SAAPUU SUOMEEN

Yhdysvaltalainen Benson Boone tunnetaan intiimin päiväkirjamaisista pop-biiseistään, jotka ovat viime vuosina luoneet nuoresta artistista kansainvälisen tähden. Kaihoisilla pianoballadeillaan suoraan kuulijan luihin ja ytimiin menevä laulaja-lauluntekijä valloittaa Helsingin Kulttuuritalon tiistaina 11.6.2024. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 2.2. klo 10 Lippu.fissä.

Imagine Dragonsin solistin Dan Reynoldsin perustamalle Night Street Records -levy-yhtiölle kiinnitetty Boone julkaisi vuonna 2021 tunteellisen eroballadin GHOST TOWN. Kappale sai osakseen valtavan suosion, keräsi maailmanlaajuisesti yli 530 miljoonaa striimausta ja nousi hänen ensimmäiseksi Billboard Hot 100 -listahitikseen.

Sydänsuru oli teemana myös kappaleen menestyksekkäässä seuraajassa In The Stars, joka osoittautui vielä edellistäkin suuremmaksi hitiksi. Molemmat singlet löysivät tiensä Boonen ylistetylle debyytti-EP:lle Walk Me Home…, joka nosti hänet suoraan pop-musiikin tämän hetken kärkinimien joukkoon.

Viime vuonna Benson Boone julkaisi PULSE-nimeä kantavan EP:n ja lähti ensimmäiselle maailmanlaajuiselle kiertueelleen. Nuoresta iästään huolimatta Boonen tuotanto on saavuttanut ympäri maailmaa jo huimat kuunteluluvut, rikkoen yli 1,7 miljardin kuuntelukerran rajapyykin. Kesällä 2023 Ilosaarirockissa nähty Boone on paitsi ilmiömäisen lahjakas solisti, myös taitava lähes minkä tahansa instrumentin puikoissa.

Benson Boonen räjähdysmäiselle nousukiidolle ei näy loppua, kun vuonna 2024 astistin tulkinnat tulevat koskettamaan useampia sydämiä kun koskaan aiemmin. Artistin uusin single Beautiful Things julkaistiin tammikuussa 2024, ja kappale nousi heti Spotifyn listaykköseksi useassa eri maassa. Kesäkuussa Helsingin Kulttuuritalolla on ainutlaatuinen tilaisuus todistaa nuoren tähden matkaa kohti musiikkimaailman absoluuttista huippua!

Benson Boone (US): Fireworks and Rollerblades World Tour
Ti 11.6.2024
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18:30

Liput alk. 29,50 €, myyntiin pe 2.2. klo 10 Lippu.fissä
VIP-liput palvelumaksuineen alk. 92,58 €

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Teemme ovilla turvatarkastuksia.

  Eteispalvelumaksun 3,50 € voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.