PERUTTU: Ara Malikian

lauantai 16.03.2024

HUOM.! Keikka on peruttu! Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa mielipahaa ja vaivaa.

Valitettavasti Ara Malikianin konsertti Kulttuuritalolla 16.3.2024 on peruttu. Liput voi palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ 16.4.2024 saakka. Alla viesti Ara Malikianin tiimiltä:

“Ara Malikian peruuttaa Helsinkiin 16. maaliskuuta suunnitellun konsertin. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että konsertti on terveysongelmien vuoksi peruttu. Lääkärit ovat neuvoneet Malikiania keskittymään toipumiseensa ja hyvinvointiinsa ja välttämään matkustamista.”

Kun Ara näki poikansa kävelevän ensimmäistä kertaa kuukausien kaatumisten, epäonnistuneiden yritysten ja törmäysten jälkeen, hän ymmärsi, että me kaikki olimme kerran tuo voima, jonka aika saa meidät unohtamaan. Lapsissa on taikaa ja heidän kauttaan ymmärrämme monia asioita itsestämme ja maailmasta. Tämä kiertue on kunnianosoitus lapsille ja Malikianin henkilökohtainen matka lapsuuteensa musiikin kautta. Kiertueella yleisö voi odottaa näkevänsä dinosauruksia, aikakoneita ja lentäviä pianoja.

Ara Malikian on espanjalainen viulisti, jolla on libanonilaiset juuret ja armenialainen tausta, tunnustettiin nuoresta iästään huolimatta lahjakkaaksi muusikoksi, vaikka Libanonin sisällissota pakotti hänet opiskelemaan pommisuojissa. Hän esitti ensimmäisen suuren konserttinsa ollessaan vain 12-vuotias. Kaksi vuotta myöhemmin kapellimestari Hans Herbert-Jöris myönsi hänelle stipendin Saksan hallitukselta opiskellakseen Hochschule für Musik und Theater Hannoverissa.

Hän jatkoi opintojaan Guildhall School of Music and Drama’ssa Lontoossa ja sai opetusta maailman arvostetuimmilta professoreilta. Vuonna 2015 hän julkaisi albumin viitaten 15 vuoteensa Espanjassa, ja sen seurasi ”15” -kiertue, joka oli suurin menestys. Malikianin maine maailmanlaajuisesti nousi ”The Incredible History of Violin” -albumin ja sitä seuranneen maailmankiertueen myötä. Vuonna 2019 hän aloitti Royal Garage World Tourin uusimman albuminsa “Royal Garage” julkaisun yhteydessä. Hänen viimeisin Petit Garage -kiertueensa oli seurausta maailmanlaajuisesta pandemiasta ja aiemmasta Royal Garage -kiertueestaan, muuttuen pianon ja viulun esitykseksi.

Tule mukaan kokemaan maailmanluokan viulistin taianomainen ilta Kulttuuritalolla!

PERUTTU: Ara Malikian
La 16.3.2024 Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alk. 49,60 € Lippu.fi
Ovet avataan 17.30