Kulttuuritalo tarjoaa ajattoman tyylikkäät, persoonalliset ja monipuoliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Kulttuuritalossa on useita 10-150 hengen kokoustiloja. Perinteikäs Aalto-sali soveltuu 200-1450 henkilölle. Valikoimasta löytyy 13 erikokoista tilaa, joita voidaan käyttää monipuolisesti kokouksiin, seminaareihin, koulutustilaisuuksiin ym.

Tarjolla on mm. 101-paikkainen Alvar-auditorio ja muunneltavia ja eri tavoilla kalustettavia kokoushuoneita. Kulttuuritalon helposti muunneltavat tilat sekä joustavat ja asiakaslähtöiset palvelut mahdollistavat monimuotoisten tapahtumien järjestämisen.

Järjestä oma tapahtumasi Kulttuuritalossaa. Kerro meille tarpeesi niin me räätälöimme sopivan paketin.

TUTUSTU KOKOUSTILOIHIN

KOKOUKSET TURVALLISESTI

Olemme panostaneet turvallisten tapahtumien ja kokousten järjestämiseen Kulttuuritalossa ja STURE4 -kokouspalvelussa.

Kulttuuritalossa on täydet edellytykset järjestää tilaisuuksia ja kokouksia turvallisesti myös pandemian aikana. Huolellinen ennakkosuunnittelu, tilajärjestelyt ja toiminnan ohjaaminen mahdollistavat turvallisten tilaisuuksien järjestämisen. Talossa järjestettävät tapahtumat toteutetaan viranomaismääräysten puitteissa ja asiakkaiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Henkilökuntamme on ohjeistettu korona-ajan toimintaohjeilla ja huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden jokaisella palvelualueella. Tiloja ja kosketuspintoja puhdistetaan aktiivisesti ja ilmastointia on tehostettu. Tarjoilut on pääosin annosteltu valmiiksi lautasille, kulhoihin ja laseihin. Henkilökuntamme ohjaa ja ohjeistaa yleisöä ovilla ja tapahtumatiloissa.

Meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa turvallisuuteen huolehtimalla käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Pyrimme porrastamaan tapahtumien aikatauluja ja taukoja siten, ettei ruuhkia syntyisi.