Kulttuuritalon lounas
Bistro Sopussa arkisin kLo 11-14
Maanantai 11.11.
Kermainen kurpitsakeitto, maustettuna kookoksella V,G
Rapeaksi friteerattua turskaa, tarjoiltuna remouladekastikkeen kera M
Perunamuusia, maustettuna tuoreella tillillä L,G
Herkullisia porkkana-pinaattilettuja ja makeaa puolukkasurvosta V,G
Mausteisia cajuntyylisiä paahdettuja kasviksia V,G
Tiistai 12.11.
Tulinen ja hapan Tom Yam –kasviskeitto V,G
Teryakikanaa M
Maissiriisiä V,G
Vegaanisella fetalla ja kikherneillä täytettyjä paprikoita V,G
Paahdettuja porkkanoita, maustettuna seesaminsiemenillä V,G
Keskiviikko 13.11.
Lehtikaali-valkosipulikeittoa L,G
Perinteinen lasagne, valmistettu Kultsan reseptillä L
Vegaanista sienilasagnea V
Klassinen ranskalainen Ratatouille, valmistettu tomaateista, munakoisosta ja kesäkurpitsasta V,G
Torstai 14.11.
Tulinen tomaattikeitto chilillä L,G
Mehukasta kanaa pestokastikkeessa L,G
Chimichurririisiä V,G
Tofua ja pinaattia, tarjoiltuna pestokastikkeen kera V,G
Paahdettua kukkakaalia, maustettuna sahramilla V,G
Perjantai 15.11.
Minestronekeittoa M,G
Feta-pinaattipastaa L (saatavilla myös vegaanisena)
Mascarponella pehmennettyä kanapastaa L
Sitruunainen katkarapupasta M
Kaikki pastat saatavilla myös gluteenittomana!
HUOM! Lounasravintolamme on kiinni yksityistilaisuuden vuoksi 18.11. ja 19.11. 20.11. suljemme ravintolan jo kello 13.00.
Lounas 13,50€
Lounasbuffet sisältää monipuolisen ja raikkaan salaattidelin, lämpimät ruoat, joista yksi on vegaaninen kasvisvaihtoehto, keiton sekä valintaisesti päivän jälkiruoan tai kahvin/teen. Kahvi lounaan yhteydessä 1,00€.
Opiskelija- ja eläkeläiskortilla -20% klo 13:00 jälkeen.
Pidätämme oikeuden raaka-ainemuutoksiin
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Kulttuuritaloon!