YUNGBLUD (UK)

To 26.5.2022 klo

Liput alk. 40,50 EUR € (+ mahd. tilausmaksu alk. 1 €)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä FULLSTEAM AGENCY OY
Ikäraja S
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

POP-PUNK-TÄHTI YUNGBLUD ENSIMMÄISELLE OMALLE SUOMEN-KEIKALLEEN TOUKOKUUSSA 2022

Kuluvan vuosituhannen sukupolven tunteiden vankaksi tulkitsijaksi ja aikakautensa rokkistaraksi noussut Yungblud saapuu odotetulle ensimmäiselle omalle Suomen-keikalleen ensi keväänä. Tämän vuoden alussa toisen studioalbuminsa ”Weird!” julkaisseen brittisensaation konsertti toteutuu Life on Mars -kiertueen tiimoilta torstaina 26. toukokuuta 2022 Helsingin Kulttuuritalolla. 50 ensimmäistä lipunostajaa palkitaan meet & greet -tapaamisella artistin kanssa.

Dominic Harrisonin karismaattinen artistipersoona Yungblud on noussut lyhyessä ajassa Gen Z -tyylisen pop-punkin johtohahmoksi onnistuen vakiinnuttamaan vankan ja uskollinen fanipohjan ympäri maailman. Rosoisen vieraantuneesta ja kapinallisesta live-energiastaan, poliittisesti värittyneistä ja pyöreän doncasterilaisella murteella lauletuista sanoituksistaan sekä rapista lainaavasta tuotannostaan tunnettu rokkari kasvoi Mm. My Chemical Romancea ja The Arctic Monkeysia kuunnellen sekä Freddie Mercurysta inspiroituen.

Suvereenisti vaihtoehtorockin, runouden ja break-beatin maailmoista oman uniikin estetiikkansa luonut Yungblud aloitti julkaisu-uransa vuonna 2017 ilmestyneellä artistin nimeä kantavalla EP-levyllään. Seuraavana vuonna ilmestynyt debyyttialbumi ”21st Century Liability” nosti artistin uuden aallon merkittävimpien suunnannäyttäjien joukkoon, mikä sinetöitiin viimeisimmällä brittilistan ykköseksi nousseella ja myös mm. Travis Barkerin ja Machine Gun Kellyn tähdittämällä ”Weird!”-levyllä. Yungblud nähtiin Suomessa viimeksi vuoden 2019 Provinssissa.

YUNGBLUD (UK)
Torstai 26.5.2022
Helsinki, Kulttuuritalo

Liput
– ennakkoon alk. 40,50 EUR € (+ mahd. tilausmaksu alk. 1 €) Lippupisteestä
– ovelta 41 EUR

www.yungbludofficial.com
www.facebook.com/yungblud
www.instagram.com/yungblud
www.fullsteam.fi

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi,

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.