PERUTTU: William Shatner Live on Stage

To 25.3.2021 klo 19:00

Liput Alk. 44,90€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 21:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä RH-Entertainment Oy
Osta liput (Lippu.fi) Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

William Shatnerin maaliskuulle aiottu Suomen-esiintyminen peruuntuu

Star Trek -sarjan James T. Kirkinä tutuksi tulleen William Shatnerin piti saapua Live on Stage -tapahtuman kanssa Helsingin Kulttuuritalolle maaliskuussa 25.3.2021. Tilaisuus joudutaan kuitenkin perumaan koronapandemian takia. Tapahtumaan jo ostetut liput voi palauttaa 31.1.2021 mennessä, jolloin rahat saa takaisin. Tarkemmat ohjeet lippupalautuksiin löytyy Lippu.fi:n ja Ticketmasterin sivuilta.

—-

Legendaarinen Star Trek -tähti William Shatner ensimmäistä kertaa Suomeen

Star Trek -sarjan James T. Kirkinä tutuksi tulleen William Shatnerin Live on Stage -tapahtuma järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla 25.3.2021.

Yli viisikymmenvuotisen uran palkittuna näyttelijänä, ohjaajana, tuottajana, kirjailijana ja levyttävänä artistina toiminut kanadalainen William Shatner saapuu maaliskuussa 2021 ensivisiitilleen Suomeen. Parhaiten William Shatner tunnetaan maailman tunnetuimpien tv- ja elokuvasarjojen joukkoon lukeutuvan Star Trekin ainoana ja oikeana James T. Kirkinä. Shatner nähtiin roolissa ensimmäisen kerran vuonna 1966 sarjan saatua ensi-iltansa. Shatner on näytellyt James T. Kirkin roolin kaikissa tv-sarjan jaksoissa sekä seitsemässä Star Trek -elokuvassa.

Emmy- ja Golden Globe -palkittu Shatner tarjoaa suomalaisille Star Trek -faneille ainutlaatuisen illan Helsingin Kulttuuritalolla William Shatner Live on Stage -tapahtuman merkeissä-25.3.2021. Illan aluksi Kulttuuritalolla katsotaan Nicholas Meyerin vuonna 1982 ohjaama Star Trek II: The Wrath of Khan -elokuva. Sen jälkeen William Shatner kertoo mielenkiintoisia ja humoristisia tarinoita yli 50-vuotisen uransa varrelta. Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää Shatnerille kysymyksiä.

Normaalien istumapaikkojen lisäksi tarjolle tulee rajoitettu määrä VIP-lippuja, jotka mahdollistavat yhteiskuvan legendaarisen näyttelijätähden kanssa sekä istumapaikan salin parhailta paikoilta.

https://williamshatner.com

WILLIAM SHATNER LIVE ON STAGE
Kulttuuritalo, Helsinki
Torstai 25.3.2021

Liput: 44,90€ / 49,90€/ 59,90€
William Shatner Live on Stage -illan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.8.2020.

Saatavana myös rajoitettu erä Vip-lippuja hintaan 129,90€.
Vip-lippu sisältää yhteiskuvan William Shatnerin kanssa sekä istumapaikan salin parhailta paikoilta.

(HUOM! Mikäli koronavirustilanteen vuoksi Meet & Greet -tilaisuutta ei voida järjestää. Hyvitetään lipun hinnasta Meet & Greet -osuuden hinta.)

Järjestäjä:
RH-Entertainment Oy

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.