Whitney – Queen of the Night

La 16.12.2023 klo 20:00

Liput Alk. 40 €
Alkaa 20:00
Ovet 18:30, bistro avataan 16:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä Live Nation Finland
Ikäraja K18, osa katsomosta ikärajaton
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

WHITNEY – QUEEN OF THE NIGHT -TRIBUUTTISHOW SAAPUU SUOMEEN

Whitney Houstonin musiikkia ja elämää juhliva ylistetty Whitney – Queen of the Night – tribuuttishow saapuu Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin.

Kansainvälinen Whitney – Queen of the Night – tribuuttishow on saanut yleisön ja kriitikot haukkomaan henkeään jo synnyinsijoillaan Lontoon West Endissä ja sen jälkeen vuosi vuodelta laajemmin ympäri maailmaa. Ylistetty tuotanto debytoi 2019 useilla loppuunmyydyillä esityksillä legendaarisessa Savoy-teatterissa, ja viimeisten viiden vuoden aikana tribuuttishow on kiertänyt maailmaa joka vuosi laajemmin. Ylistetyssä showssa päästään nauttimaan Houstonin ikonista kappaleista, kuten I Wanna Dance With Somebody, Higher Love, One Moment in Time, I’m Every Woman, How Will I Know, The Greatest Love Of All, I Will Always Love You ja lukuista muista hiteistä. Upea orkesteri ja näyttävät koreografiat, häikäisevät puvustukset ja valoshow takaavat aistejä hellivän elämyksen, josta ei puutu korvakarkkia eikä visuaalisuutta.

Konserttikiertue tarjoaa yleisölle unohtumaton matkan läpi legendaarisen laulajattaren uran, jonka aikana Whitney Houston myi yli 200 miljoonaa albumia ja kohosi yhdeksi kaikkien aikojen ylistetyimmistä viihdetaitelijoista. Ennen Houstonin kuolemaa vuonna 2012 Guinness World Records julisti hänet kaikkien aikojen palkituimmaksi taiteilijaksi. Laulajattaren kaikkiaan 415 tunnustuksen joukosta löytyvät muun muassa kuusi Grammy-palkintoa ja 30 Billboard Music Awards -pystiä.

Whitney – Queen of the Night juhlistaa upealla tavalla yhden kaikkien aikojen suurimman laulajan musiikkia ja elämää. Se on täydellinen tribuutti laulajalle, jonka ajaton vetovoima, musiikki ja lahjakkuus valloittavat edelleen uusia faneja ympäri maailman.

Whitney Houston
La 16.12.2023
Kello 20.00
Liput alk. 40 € Lippu.fi
Kesto n. 2h sisältäen väliajan

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja. Teemme ovilla turvatarkastuksia.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.