White Lies

Ke 27.4.2022 klo 19:00

Liput Alk. 41€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Järjestäjä All Things Live Finland
Ikäraja K-18, anniskelu myös salissa
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Suuren kysynnän vuoksi lisäämme seisovan permannon White Liesin Kulttuuritalon konserttiin. Tämä antaa mahdollisuuden vapaampaan liikkumiseen, jos tanssijalkaa vipattaa. Yläkatsomoon lipun ostaneet voivat halutessaan katsoa keikan joko omilta paikoiltaan, tai seisovalta permannolta. Lippukauppa on vielä erikseen yhteydessä eri vaihtoehdoista kaikkiin lippujen ostajiin.

Brittiläinen post-punkin sanansaattaja White Lies Suomeen huhtikuussa!

Brittiläinen post-punkin suuruus, White Lies, saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. Yhtye nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 27. huhtikuuta 2022.

White Lies -yhtyeen perustivat Lontoossa vuonna 2007 kolme kaverusta: laulaja-kitaristi Harry McVeigh, basisti Charles Cave ja rumpali Jack Lawrence-Brown. Yhtye on sittemmin julkaissut viisi studioalbumia, joista ensimmäinen, vuonna 2009 ilmestynyt To Lose My Life… nousi brittilistan ykköseksi. White Liesin viimeisin julkaisu, Five, on vuodelta 2019.

White Lies on tullut tunnetuksi omintakeisesta soundistaan ja musiikillisesta äänimaailmastaan. Yhtyeen albumeilla on kuultu niin syntetisaattorin kuin elektronisen musiikin sävyjä sekä uuden aallon groovea, 1980-luvun poppia ja monia erilaisia kokeiluja. Kaiken taustalla kuuluu McVeighin karismaattinen lauluääni, joka yhdistyy melodioihin ja lyriikoihin nimenomaisesti White Lies -yhtyeelle ominaisella tavalla.

Yhtye valmistelee juuri kuudetta studioalbumiaan, As I Try Not To Fall Apart, joka ilmestyy helmikuussa 2022. Levyntekoon toivat omat vaikeutensa koronarajoitukset, jotka estivät yhtyettä soittamasta studiossa yhdessä samaan aikaan. Osaltaan tämän vuoksi tai jopa sen ansiosta yhtye kertoo uuden albumin vievän heidät täysin uudelle aikakaudelle.

– Kuolema ja kuolleisuus ovat asioita, jotka ovat olleet viime aikoina suuresti esillä. Kuten tiedämme ne ovat väistämättömiä asioita meille kaikille, on vain kyse siitä, kuinka ihmiset omalla tavallaan käsittelevät niitä. Me emme varmaankaan koskaan tulee tekemään albumia samalla tavoin, kuin teimme nyt, toteaa yhtyeen monien laulujen sanoittaja, basisti Charles Cave.

– Olen vahvasti sitä mieltä, että tuleva levymme on yksi parhaimmistamme, korostaa puolestaan laulaja-kitaristi Harry McVeigh.

Uudesta albumista on juuri julkaistu musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=wt5Zu767sz8

Uuden albuminsa merkeissä White Lies lähtee myös laajalle Euroopan-kiertueelle, ja saapuu nyt huhtikuussa 2022 siis myös Helsinkiin.

White Lies
27.4.2022 Helsingin Kulttuuritalo

18:00 Ovet avautuvat
19:00-19:30 Charming Liars
20:00 White Lies

White Lies: www.whitelies.com
Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.