Waltteri Torikka – Vain rakkaus

Pe 28.10.2016 klo 19:00

Liput 36 € / 30 € / 28 €
Lisätietoa Meet & greet 74 €. Hinnat sis. palvelumaksun (ilman toimitusmaksua) Konsertissa on väliaika.
Alkaa 19:00
Loppuu 21:15
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Warner Music Live
Lipunmyynti

Lippupisteen lippukaupat ja nettikauppa

Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput Tilaa tarjoilu

Waltteri Torikka aloittaa syksyn konserttisalikiertueen Kulttuuritalolta perjantaina 28.10. Vain Rakkaus –viihdekonsertissa kuullaan upeita rakkausballadeja, musikaali- ja elokuvasävelmiä – luvassa on siis ainutlaatuinen ja unohtumaton konsertti-ilta Waltteri Torikan ja viihdeorkesterin seurassa. Solistivieraana Jennie von Storbacka.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän konserttiin myy Lippupiste.

  Kulttuuritalon konserttien ovimyynti 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.