Waltari 30v juhlakonsertti

Pe 21.10.2016 klo 19:00

Liput 22 €
Lisätietoa Hinta sis. palvelumaksun 2,50 €
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä. Huom! Tässä konsertissa permannolla on seisomapaikat ja baari, yläkatsomossa numeroidut istumapaikat.

Järjestäjä ##### Live
Lipunmyynti

Ticketmaster ja Tiketti lippukaupat sekä nettikaupat

Ikäraja Ikärajaton konsertti (salissa anniskelualue permannolla K-18)
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Osta liput (Tiketti) Tilaa tarjoilu

Vuonna 1986 Helsingissä perustettu metalliyhtye Waltari juhlii 30-vuotista taivaltaan Kulttuuritalolla. Yhtye on julkaissut yhteensä 14 albumia, ja konsertissa tullaankin kuulemaan laaja kattaus musiikkia vuosien varrelta. Waltarin metallipohjaisessa crossover-musiikissa kaikuvat monet tyylisuunnat, muun muassa elektroninen musiikki, pop, rap, funk, kansanmusiikki ja taidemusiikki.  Yhtye on valloittanut Suomen lisäksi Eurooppaa, ja erityisen suosion se on saanut Saksassa. Konsertissa lavalle nousee Waltarin seuraksi myös joukko yhtyeen ystäviä.

Juhlakonsertissa mukana mm.:

Dregen / Backyard Babies
Antti / Stamina
Marko / Mokoma
Jonne / Korpiklaani
Johanna Rusanen-Kartano
Angelit
Bazie / 69 Eyes

waltarimusic.com
Facebook event

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän konserttin myy Ticketmaster ja  Tiketti.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Tämän konsertin aikana salissa on baari.

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.