Voca People

La 17.8.2019 klo 19:00

Liput Alk. 39,50€ sis. käsittelykulun.
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Aftersunset Oy
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Yli 3 miljoonaa katsojaa eri puolilla maailmaa ja yli 80 miljoonaa YouTube-katselukertaa kerännyt Voca People vie sinut huikealle musiikkiseikkailulle, jollaista et ole kokenut koskaan aikaisemmin. Kansainvälinen musiikkikomediamenestys nähdään Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.8.2019.

Musiikkienergiaa ja komediaa pursuavassa esityksessä yhdistyvät a cappella-laulu ja huikeat beatbox-tekniikat. Lavalla ei nähdä soittimia tai ääniefektejä, vaan kahdeksan uskomattoman lahjakkaan laulajan ääni syntyy vain ihmisäänistä. Yhtyeen jäsenet jäljittelevät tarkasti erilaisten soittimien ääniä ja laulavat samaan aikaan. Kuulet yli 70 tunnetun kappaleen Madonnasta Queeniin ja Mozartiin sulautuvan häkellyttäväksi musiikin ilotulitukseksi. Esityksen energia tempaa mukaansa ja koettelee nauruhermojasi.

Vocalaiset elävät musiikista ja musiikille

Israelilaiset Lior Kalfon, Shai Fishman ja Leeorna Solomons loivat joukon valkoisiin pukeutuneita hahmoja, jotka tulevat Voca-planeetalta jostakin kaukaa Auringon takaa. Vocalaiset kommunikoivat vain musiikin ja äänten keinoin. Heille musiikki on elämän lähde, joka tuo uutta virtaa, iloa ja sopusointua. Aluksen polttoaine eli musiikkienergia käy vähiin – mikä avuksi? Vocalaiset laskeutuvat maapallolle tankatakseen aluksensa esittämällä maan asukkien musiikkia. Hauskuus voi alkaa!

 

“Paras teatterielämys” palkinnon voittaja.

The Lucille Lortel Awards, New York City

 

★★★★★

“Yksinkertaisesti upea esitys! Tyrmäävä!”

The New York Times

 

★★★★★

”Kaikkien aikojen coolein show”

Jimmy Fallon, Late night with Jimmy Fallon

 

★★★★★

“Upeat äänet, nerokkaat sovitukset”

“Todella hauska!”

              New York Post

 

Voca People (ISR), Kulttuuritalo, Helsinki La 17.8.2019 klo 19.00. Ovet klo 18.00.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 39,5/44/49,5 ja lapset (12 v. asti) 34,5/39/45,5

Esityksen kesto n. 1h 45min. Esityksessä ei ole väliaikaa.

 

 

Nauti pöytiin tarjoiltu illallinen ennen esitystä!

MENU
Fasaanirilletteä, omenachutneytä ja rucolaa (L, G)

Paahdettua nieriää, valkoviinikastiketta ja sitrus-perunapyrettä (L, G)

Päärynäkakkua ja vaniljakastiketta (L)

Kahvi/tee

Hinta 49€ / hlö.
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään. (Keikka alkaa klo 19) Ruokailemaan pääsee klo 17 alkaen. Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan.

Varaa illallinen tästä

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa.HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä.Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.