PERUTTU: ULVER (NO) + EMMA RUTH RUNDLE (US)

La 5.11.2022 klo 19:00

Liput Alk. 48,50 EUR + (tilausmaksu alk.1,50 / tilaus)
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä FULLSTEAM AGENCY
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Ulverin ja Emma Ruth Rundlen konsertit Helsingin Kultsalla on valitettavasti jouduttu perumaan.
Ostetut liput voi palauttaa soitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ 14. marraskuuta 2022 mennessä. Pahoittelemme tapahtunutta.

Ulverin terveiset faneille tulevat tässä:
”Sadly, due to the economical impact of the Las Vegas nullification, and an exhausting series of post-Covid challenges, Ulver have decided to go underground for the rest of the year. It is much needed after 30 years of music non-stop, says the band. All involved are as close as ever, and agree that a withdrawal from public life is necessary, to rest, repair and return stronger.
The wolves are glad to have been able to play at Roadburn and Ilosaarirock this year, and sorry to those who were looking forward to the shows booked this autumn. We hope for your understanding. There is a time for everything”.


ULVER JA EMMA RUTH RUNDLE HELSINKIIN MARRASKUUSSA

Kokeellisen musiikin todellinen kulttiyhtye Ulver palaa Suomeen marraskuussa. Genressään pysyvän paalupaikan ansainneen norjalaisyhtyeen lisäksi Kulttuuritalon lavalle lauantaina 5. marraskuuta nousee myös yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Emma Ruth Rundle.

Lähes 30 vuotta sitten perustettu Ulver on käynyt vuosien saatossa läpi monipuolisen kattauksen erilaisia genrejä. Yhtye aloitti black metallin parissa, mutta hyvin pian musiikki sai sävyjä niin klassisesta musiikista kuin myöhemmin myös elektronisesta ja progressiivisesta musiikista, ambientista, synapopista ja elokuvamusiikista. Yhdeksi Pohjois-Euroopan monipuolisimmista yhtyeistä kehuttu Ulver on niittänyt urallaan mainetta ja vastaanottanut ansaittuja palkintoja, kuten ”Vuoden albumi” -palkinnon Oslo Awardseissa. Yhtyeen viimeisin täyspitkä albumi, 70- ja 80-luvun kauhuelokuvista inspiraationsa saanut ”Scary Muzak”, julkaistiin Halloweenina 2021. Ulver keikkailee vain harvakseltaan ja bändi nähdään omalla keikallaan Suomessa nyt ensi kertaa sitten kevään 2018.

Ensi kertaa Suomeen saapuva laulaja-lauluntekijä Emma Ruth Rundle muistetaan mm. Marriages-ja Red Sparowes -yhtyeiden riveistä, mutta ennen kaikkea sooloartistina. Rundle on julkaissut viisi albumia joista viimeisin, artistin mestariteokseksi kutsuttu ”Engine of Hell”, ilmestyi marraskuussa 2021. Albumi on väkevä ja intiimi kuvaus Rundlen läpikäymistä henkilökohtaisista ongelmista.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.