The Ukulele Orchestra of Great Britain

La 28.10.2017 klo 19:00

Liput Peruslippu 38,00 €, Opiskelija / eläkeläinen 36,00 €. Liput ovelta 45 €. Ennakkomyynti päättyy keikkapäivänä klo 17.30. Hintaan lisätään toimituskulut.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Nem Agency Oy
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippupiste) Tilaa tarjoilu

The Ukulele Orchestra of Great Britain saapuu lokakuun lopulla Helsinkiin. Suurinpiirtein maailman hauskin show koetaan Kulttuuritalolla lauantaina 28. lokakuuta.

The Ukulele Orchestra of Great Britain on tottunut myymään loppuun konserttisaleja meillä ja muualla. Muun muassa Tampere-talo, Savoy-teatteri, Turun Konserttitalo sekä Royal Albert Hall (Lontoo, UK), Carnegie Hall (New York, USA), Sydney Opera House (Sydney, Australia) ovat täyttyneet ääriään myöten yhtyeen kasvavassa imussa. Lokakuussa 2017 lienee Kultsan vuoro: ennakkomyynti keikalle alkaa maanantaina 6. helmikuuta Lippupisteen eri kanavissa.

Rockin ja popin klassikoita nelikielisillä ukuleleillä tulkitseva The Ukulele Orchestra of Great Britain perustettiin vuonna 1985. Sittemmin merkittävään kansainväliseen suosioon kohonnut yhtye tuntee maailman konserttisalit ja on saanut osakseen ihailua varsin merkittäviltä tahoilta: muun muassa Monty Pythonin Michael Palin ja Sir Paul McCartney ovat tunnustuksellisia bändin ihailijoita… jos nämä suosittelijat riittävät, The Ukulele Orchestra of Great Britain on valmiina viihdyttämään Sinuakin!

Ukulelen yleinen suosio nousee myös Suomessa koko ajan: ukulele oli Suomen myydyin soitin vuonna 2016. Lisäksi ukulele on syrjäyttämässä vanhan kunnon nokkahuilun koulujen ykkösinstrumenttina.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput konserttiin myy Lippupiste.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 €, maksu kortilla, käteisellä, tai etukäteen Ticketmaster-nettikaupassa.

   

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.