PERUTTU Ty Dolla $ign (US)

Su 10.11.2019 klo TBA

Liput Alk. 29,50€ (sis. käsittelykulut)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa TBA
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation ja Blockfest
Ikäraja Permanto seisova K-18. Yläkatsomo ikärajaton.
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Live Nation tiedottaa
Perjantai 8.11.2019
 

TY DOLLA $IGNIN SUNNUNTAIN 10.11.2019 KEIKKA PERUUNTUU

Ty Dolla $ignin Euroopan-kiertue ja sitä myötä Helsingin Kulttuuritalon sunnuntain keikka on peruuntunut. Odottamattomien aikatauluristiriitojen vuoksi kiertue suunnitellaan järjestettävän myöhempänä ajankohtana. Tapahtumajärjestäjät Live Nation ja Blockfest pahoittelevat tapahtunutta. Kehotamme palauttamaan ostetut liput Ticketmasteriin.

Lippujen palautus:
– Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
– Lippujen palautus tulee tehdä 31.12.2019 mennessä.

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta www.ticketmaster.fi/help/Outlets/

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

KEIKKA:
Ty Dolla $ign (US)
Su 10.11.2019 Kulttuuritalo, Helsinki

 

TY DOLLA $IGN HELSINKI SHOW IS CANCELLED

Ty Dolla $ign had to cancel his tour and the planned Helsinki Hall of Culture show due to unforeseen scheduling conflicts. The upcoming tour will need to be rescheduled for a later time. Tickets can be returned to Ticketmaster until Dec 31th – return information can be found below. The Artist, Blockfest and Live Nation Finland apologize for any inconvenience.

Ticket return if new date is not suitable:

– For ticket returns, please use the form below and fill all information in detail and attach photos of the tickets as attachments.
– Refunds for electronic tickets will only be returned to the original ticket purchaser.
– According to our Terms & Conditions, only the ticket price is refunded (excluding Ticketmaster’s service and delivery fees).
– Returns must be made before Dec 31th 2019.

Return form in English:https://bit.ly/2LlAIwL

Via mail to: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Please include the tickets, your name, address, phone number, IBAN details and possible email address. Refund to bank account will take place approx. 3 weeks from the request.

SHOW:
Ty Dolla $ign (US)
Sun Nov 10 th 2019, Helsinki Hall of Culture

——-

TY DOLLA $IGN PALAA SUOMEEN

Platina- ja kultarajoja rikkonut yhdysvaltalaisartisti Ty Dolla $ign palaa Suomeen marraskuussa. Erityisesti rap- sekä rnb-musiikkia tuotannossaan yhdistelevä tekijä nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 10.11.2019. Lipunmyynti keikalle käynnistyy maanantaina 9. syyskuuta Ticketmasterissa.

Wiz Khalifan perustamassa Taylor Gang -kollektiivissa vaikuttava Ty Dolla $ign on yksi tämän vuosikymmenen nousujohteisimmista nimistä omassa genressään. Hän teki itselleen nimeä mm. ”Beach House” -mixtapeilla 2010-luvun alussa, jonka jälkeen hän nousi suuremman yleisön tietoisuuteen moninkertaista platinaa saavuttaneilla singleillään kuten Paranoid sekä Or Nah.

Vuonna 2014 hänet valittiin vuoden lupaavimpien tulokkaiden joukkoon rap-lehti XXL:n arvostetussa Freshman-listauksessa. Seuraavana syksynä ilmestyi debyyttilevy ”Free TC”, joka myi kultaa. Myöhemmin häneltä on ilmestynyt ”Beach House 3” -niminen albumi sekä loppuvuodesta 2018 julkaistu yhteislevy rnb-tähti Jeremihin kanssa.

Kyseessä on todellinen monilahjakkuus, sillä hänellä on särmikkään rnb-tulkintansa ja sulavan flownsa lisäksi hallussa myös useampien eri instrumenttien soitto mm. rummuista kitaran kautta koskettimiin. Hänet tunnetaankin myös kirjoittajana sekä tuottajana, joka on työstänyt Kanye Westin ja Migosin kaltaisten nimien kappaleita.

Omien platina- ja kultalevytystensä lisäksi Ty Dolla $ign on myös yksi halutuimmista vierailijoista muiden artistien kappaleilla. Näistä mainittakoon mm. Billboardin listaykköseksi kivunnut Post Malonen Psycho, viisinkertaista platinaa saavuttanut Fifth Harmonyn Work from Home sekä Jason Derulon ja Nicki Minaj:n kanssa tehty Swalla.

Ty Dolla $ign on esiintynyt Suomessa aiemmin kahdesti. Kesällä 2015 hän villitsi loppuunmyytyä yleisöä Blockfesteilla, jolloin keikalla vieraili myös Wiz Khalifa. Hänen viimeisin livensä nähtiin Helsingin Tavastia-klubilla huhtikuussa 2016. Live Nation ja Blockfest järjestävät Kulttuuritalon keikan yhteistyönä.

Ty Dolla $ign (US)
 Su 10.11.2019 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ma 9.9.2019 klo 9 Ticketmasterissa
Liput palvelumaksuineen 29,50 / 39,50 / 48,50 €
Permanto seisova K-18. Yläkatsomo ikärajaton.

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.