TÕNIS NIINENETS power-up comedy HOMME ON TÄNA 2.0 / Tõnis Niinemetsin Huomenna on tänään power-up komedia

Ke 8.11.2017 klo 19:00

Liput 26 - 28 € (hinta sis. käsittelykulu)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä POINT
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Tundub, et maailm on segi nagu hipid 60-ndatel? Tekkib küsimus, mida peaks täiesti tavaline inimene sellises olukorras tegema?

Kuhu minna, kuhu mitte minna, mida teha, mis tegemata jätta? Kes ütleks?

Üks mees teab vastuseid!

TÕNIS NIINEMETS on taas missioonil, et  inimestele lahendusi pakkuda ja jõudu anda. Värske materjal mõttelise järjena kevadel alustatule!

TÕNIS NIINEMMETS ja power- up comedy 2.0 annavad Sulle jõudu täna,  homme ja edaspidi. Ära oota, sest HOMME, ON KOHAL JUBA TÄNA!

 

Laval:      Tõnis Niinemets

Lava taga: Birgit Kermes

Kertu Moppel

Mehis Pihla

Karl Kermes

Visuaalid: Mihkel Uba / Ghostwalker

Tehnika: Petri Parrik / Blackout

Produktsioon: Karl Kermes / POINT

 

Tuntuuko siltä, että maailma on sekaisin kuin hipit 60-luvulla? Mitä tavallisen ihmisen pitäisi tehdä tässä tilanteessa? Mihin mennä? Mihin ei kannata mennä? Mitä pitäisi tehdä ja mitä ei?

Kuka kertoisi vastauksen?

Yksi mies tietää vastauksen?

Tõnis Niinemets tarjoaa ratkaisuja ja voimia tähän ongelmaan uudessa power-up komediassaan Huomenna on tänään. Tule paikalle, älä odota, sillä huominen on jo tänään!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.