SIIRTYY: Tommy Emmanuel, CGP (AUS)

La 30.10.2021 klo

Liput Alk. 59€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput (Livenation) Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

TOMMY EMMANUELIN KONSERTTI SIIRTYY ENSI VUOTEEN

 

Kitaravirtuoosi Tommy Emmanuelin lokakuulle 2021 siirretty konsertti on aikataulutettu uudelleen. Konsertti siirtyy vuodella eteenpäin ja uusi päivämäärä on 28. lokakuuta 2022 Helsingin Kulttuuritalolla. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 konserttiin.

 Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 9.9.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3yyZQEp

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:

Tommy Emmanuel, CGP (AU)
+ special guest: Frano (HRV)
Pe 28.10.2022 klo 19.30, Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30

TOMMY EMMANUEL’S CONCERT RE-SCHEDULED FOR NEXT YEAR

Guitar virtuoso Tommy Emmanuel’s concert at Helsinki House of Culture planned for October 2021 has been re-scheduled. The new concert date is October 28th, 2022. Tickets already purchased for the 2020 and 2021 concert dates will be valid for the new date in 2022.

If the new concert date is not suitable, tickets can be returned to their point of purchase (Ticketmaster) by September 9th, 2021. For more information about the re-scheduling and other related instructions, please visit livenation.fi: https://bit.ly/3yyZQEp

Artist and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused by the re-scheduling.


NEW SHOW DATE:

Tommy Emmanuel, CGP (AU)
+ special guest: Frano (HRV)
Fri 28.10.2022 at 7:30PM, House of Culture, Helsinki
Doors open 6:30PM

TOMMY EMMANUELIN KONSERTTI SIIRTYY ENSI VUOTEEN

Kitaravirtuoosi Tommy Emmanuelin Helsingin Kulttuuritalolle suunniteltu konsertti 13.10.2020 siirtyy. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä lauantaille 30. lokakuuta 2021. Vuoden 2020 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Tommy Emmanuel, CGP (AU)
+ special guest: Frano (HRV)
La 30.10.2021 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30
Katso lisätiedot täältä: https://bit.ly/34tmr9I

TOMMY EMMANUEL’S CONCERT RE-SCHEDULED FOR NEXT YEAR

Guitar virtuoso Tommy Emmanuel’s concert in Helsinki Hall of Culture planned for October 13th 2020, will be re-scheduled. The new concert date is October 30th 2021 at Helsinki Culture Hall. Tickets already purchased for the 2020 concert will be valid for the new date.

Artist and Live Nation Finland apologize for any inconvenience.

 

NEW SHOW DATE:
Tommy Emmanuel, CGP (AU)
+ special guest: Frano (HRV)
Sat 30.10.2021 Hall of Culture, Helsinki
Doors at 6.30pm
See more information: https://bit.ly/34tDKYq

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.