Riitta Korpela ja Ti-Ti Nallet
Ti-Ti Nalle ja Matka maailman ympäri

Lauantai 3.12.2016 klo 18:00

Liput 21.50-38.50 € (sis. toimitusmaksu 2,50 €)
Alkaa 18:00
Loppuu 19:15
Ovet 17:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Ti-Ti Tuotanto Oy
Osta liput Tilaa tarjoilu

Ti-Ti Nalle ja Matka maailman ympäri

Syksyn 2016 uusi konserttikiertue Riitalta ja nalleperheeltä!
Mukaansa tempaava kokoperheen musiikkiteatteriesitys kuljettaa Riitan ja nalleperheen matkalle ympäri maailmaa. Konsertin aikana kohdataan tuttuja Hirsimetsän asukkaita sekä tavataan aivan uusia, mielenkiintoisia tuttavuuksia. Kommelluksiltakaan ei vältytä kun nämä tärinähousut pakkaavat matkalaukkunsa ja suuntaavat kohti uusia seikkailuja. Maailmaympärysmatka on suunnattu kaikenikäisille faneille.
Konsertin jälkeen Riitta jakaa fanikortteja ja nallet ovat tuttuun tapaan halittavissa.

Ti-Ti VIP-lipulla tapaat Riitan ja Ti-Ti Nallen jo ennen konserttia!

Ti-Ti VIP-lipulla pääset tapaamaan Riittaa ja Ti-Ti Nallea jo ennen konserttia. Tapaamiseen on ohjaus salin aulasta 1,5 tuntia ennen varsinaista konserttia. Tapaamisessa on mahdollisuus ottaa kuvia Riitan ja Ti-Ti Nallen kanssa sekä tietysti halia jo ennen konserttia. Ti-Ti Nallella on myös matkassaan lahjakassi kaikille VIP-vieraille. Lahjakassista löytyy ainakin hieno VIP-passi, Ti-Ti suklaata, minijuliste nimikirjoituksella sekä lippu, joka oikeuttaa vierailuun Ti-Ti Nallen Talolla Ikaalisissa talvikauden 2016 loppuun asti. Lahjakassin ovh 20,00.
Tapaamisesta pääset suoraan konserttisaliin ennen muita vieraita.

VIP-lipppuja on myynnissä rajoitettu erä.

Konsertin liput ovat 22,00€ + mahdolliset kulut. Perhelippu (4kpl) 80,00€ + mahdolliset kulut.
Kampanjaetuna lipun voi ostaa ennakkoon 30.6.2016 asti hintaan 21,00€ + mahdolliset kulut sekä perhelipun hintaan 76,00€ + mahdolliset kulut.
Ti-Ti VIP-lipun hinta on 30.6. asti 36,00 + kulut
Ti-Ti perhelippu (4kpl) 30.6. asti 136,00 + kulut
Hinta nousee 1.7. alkaen
Ti-Ti VIP-lippu 37,00 +kulut
Ti-Ti Perhelippu (4kpl) 140,00 + kulut

Tule mukaan riemastuttavaan musiikkimatkaan!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.