GOTH BY XMAS: THE 69 EYES + special guests: PYHÄT NUKET + MUSTA PARAATI

Ti 5.12.2023 klo 19:00

Liput Alk. 39,90 €
Alkaa 19:00
Ovet 17:30, bistro avataan kello 16:00
Järjestäjä Sunborn Live
Ikäraja K-18 anniskelukatsomot
Väliaika Tapahtumassa on useita väliaikoja
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Legendaarinen The 69 Eyes nousee Kulttuuritalon lavalle itsenäisyyspäivän aattona 5.12.23. Goth By Xmas-konsertti on yhtyeen ainoa esiintyminen Helsingissä loppuvuoden aikana ja juhlistaa samalla juuri julkaistua Timo Kalevi Forssin kirjoittamaa bändihistoriikkia. Maakuntien Valintatalojen meikkihyllyiltä Kallion kujien kautta maailman neonvaloihin ponnistaneet Helsingin Vampyyrit palaavat nyt Pitkänsillan tuolle puolen kovempana kuin koskaan.

Goth By Xmas tarjoilee yleisölle kolmen tummanpuhuvan yhtyeen kokonaisuuden. jossa pian 35-vuotias The 69 Eyes edustaa tulokassarjaa. Illan avaa tamperelainen 1983 perustettu postpunkveteraani Pyhät Nuket.

Illan kolmantena esiintyjänä nähdään legendaarinen Musta Paraati. Kotimaisen goottirockin suunnannäyttäjänä tunnetun Musta Paraatin Peilitalossa-albumi täytti tänä vuonna kunniakkaat 40 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Herra Ylppö (laulu), Saku Paasiniemi (kitara), Karo Broman (basso), Kari Tornack (koskettimet) ja Ykä Knuuttila (rummut) palasivat yhtyeen musiikin pariin neljällä keikalla syyskuussa. Kokoonpano nähdään loppuvuodesta vielä kertaalleen Helsingissä kun bändi nähdään Helsingin Kulttuuritalolla The 69 Eyesin erikoisvieraana 5. joulukuuta. Peilitalossa-albumista julkaistiin kesällä Svart Recordsin toimesta 40v-erikoispainos ja bändin Helsingin Tavastian keikka vuodelta 2015 ilmestyi livealbumina (Deggael).

Sunborn Live esittää:
TI 5.12.2023 GOTH BY XMAS: THE 69 EYES + special guests: PYHÄT NUKET + MUSTA PARAATI

Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 17.30, showtime klo 19.00 alkaen
klo 19.00 Pyhät nuket
klo 20.00 Musta paraati
klo 21.15 The 69 eyes

Liput 39,90e sis. palvelumaksun Lippu.fi
K-18

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja. Teemme ovilla turvatarkastuksia.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.