JETHRO TULL BY IAN ANDERSON
THE ROCK OPERA

ke 9.3.2016 klo 20:00

Liput 68,50 € / 63,50 €
Lisätietoa Hinta sisältää toimitusmaksun 3,50 € Ovet Kulttuuritaloon avataan klo 19, konsertti n. klo 20 alk.
Alkaa 20:00
Katsomotyyppi Istuma
Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput Tilaa tarjoilu
JETHRO TULL BY IAN ANDERSON

JETHRO TULL TUO THE ROCK OPERANSA HELSINKIIN MAALISKUUSSA

Progressiivisen bluesrockin pioneeri Jethro Tull tuo nokkamiehensä Ian Andersonin johdolla yhtyeen tarinan kertovan The Rock Opera -show’n Suomeen keväällä. Yhtyeen pitkän uran isoimpiin hitteihin syventyvä show nähdään Helsingissä, Kulttuuritalolla, keskiviikkona 9. maaliskuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy torstaina 10. joulukuuta Lippupalvelussa.

The Rock Operassa kerrotaan alkuperäisen Jethro Tullin tarina lähitulevaisuuteen siirrettynä ja maalattuna Ian Andersonin kappaleiden parhaimmistolla yhtyeen repertuaarista. Show sisältää virtuaalisia video-vierailuja ja vanhemman materiaalin lisäksi kuullaan myös tuoretta biisimateriaalia, jotka sävyttävät kertomusta. Mukana ovat mm. ”Heavy Horses”, ”Farm On The Freeway”, ”Songs From The Wood”, ”Aqualung”, ”Living In The Past”, ”Wind-Up”, ”A New Day Yesterday”, ”The Witch’s Promise”, ”Locomotive Breath” ja muita yleisön suosikkeja, usein hieman uudelleen sanoitettuina versioina kertoakseen tarinan paremmin. Ian Andersonin lisäksi lavalle nousevat David Goodier (basso), John O’Hara (koskettimet), Florian Opahle (kitara), Scott Hammond (rummut) sekä yllätysvieraita videolla.

Lisätietoja tapahtumasta:
jethrotull.com
livenation.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.