THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND

ma 8.8.2016 klo 20:00

Liput 69,50 €
Lisätietoa Hinta sis. toimituskulu 3,50 €
Alkaa 20:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Lipunmyynti

Ticketmaster Suomi lippukaupat ja nettikauppa sekä Menolippu

Osta liput Tilaa tarjoilu
the Blues Brothers Band

Alkuperäinen The Blues Brothers -yhtye Suomeen elokuussa!

Vuonna 1980 ensi-iltansa saaneen The Blues Brothers -elokuvan alkuperäisyhtye saapuu konsertoimaan Suomeen elokuussa. Elokuvan päätähtien, John Belushin ja Dan Aykroydin, henkilökohtaisesti valitsemista soittajista muodostettu kokoonpano nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 8. elokuuta.The Blues Brothersin lämmittelijäksi PEPE AHLQVIST & H.A.R.P.

The Blues Brothers Band soitti vuoden 1980 elokuvassa rokkia ja bluesia ainutkertaisella tavalla, jollaista ei valkokankaalla ollut aiemmin nähty. Sama toistui vuonna 1998 ensi-iltansa saaneen Blues Brothers 2000 -elokuvan myötä. Kaiken lisäksi The Blues Brothers Band teki vuonna 1978 live-levytyksen Briefcase Full of Blues, joka nousi Billboardin listaykköseksi ja myi sittemmin yli 3,5 miljoonaa kappaletta ollen yksi kaikkien aikojen eniten myydyistä blues-albumeista.

The Blues Brothers Bandissa ovat mukana Steve ”The Colonel Cropper” (kitara), Lou ”Blue Lou” Marini (saksofoni), Leon ”The Lion” Pendarvis (koskettimet), ”Smokin” John Tropea (kitara), Eric ”The Red” Udel (basso), Lee ”Funkeytime” Finkelstein (rummut), Larry ”Trombonius Maximus” Farrell (pasuuna), Steve ”Catfish” Howard (trumpetti), Bobby ”Sweet Soul” Harden (laulu), Rob ”The Honeydripper” Paparozzi (laulu, huuliharppu) ja Tommy ”Pipes” McDonnell (laulu).

Steve Cropper soitti ensimmäisessä hitissään vasta kouluikäisenä vuonna 1961 Memphisissä The Mar-Keys -yhtyeessä. Seuraavana vuonna hän liittyi Booker T. and the MGs -kokoonpanoon, joka oli mukana taustayhtyeenä mm. monissa Otis Reddingin, Wilson Pickettin ja Sam and Daven levytyksissä. Lou Marini puolestaan pääsi vuonna 1975 mukaan Saturday Night Live -TV-ohjelman orkesteriin säestämään lukuisia ohjelmassa vierailleita legendoja, kuten Joe Cocker, Ray Charles, James Brown ja Aretha Franklin. Samaisen ohjelman orkesterissa nähdään parhaillaankin Leon Pendarvis.

Elokuvanteon jälkeen yhtye aloitti esiintymiset jälleen vuonna 1988 ja on sen jälkeen tehnyt säännöllisesti kiertueita ympäri maailman. Heidät on muun muassa nähty lukuisilla nimekkäillä jazz- ja bluesfestivaaleilla kymmenien tuhansien katsojien yleisölle. Lisäksi yhtye on tehnyt lukuisia levytyksiä, kuten Live in Montreux ja Red, White & Blues.

Lisätietoja tapahtumasta:
bluesbrothersofficialsite.com
menolippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.