The Manhattan Transfer – The Farewell Tour (K-18)

Su 26.11.2023 klo 19:00

Liput Alk. 59 €
Alkaa 19:00
Ovet 17:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä Loud n' Live Promotions
Ikäraja K-18 anniskelu kaikkiin katsomoihin
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Maailman paras jazzlauluyhtye The Manhattan Transfer saapuu viimeistä kertaa Suomeen jäähyväiskiertueellaan.

Omaleimaisella tyylillään muun muassa jazzin, popin ja a cappellan genrerajoja rikkova The Manhattan Transfer on New Yorkin hämyisistä 70-luvun avant-garde -piireistä 10-kertaiseksi Grammy-voittajaksi noussut yhtye, joka suuntaa nyt kohti uransa viimeistä kiertuetta juhlallisuuksien saattelemana. Viime vuonna yhtye julkaisi WBR Funkhausorchesterin säestämän 50-vuotisjuhlalevynsä Fifty.
Vain kourallisen keikkoja Euroopassa tekevä yhtye vierailee nyt viimeistä kertaa Suomessa.

The Manhattan Transferin tarina alkoi, kun taksikuskina työskennellyt Tim Hauser halusi luoda laulukvartetin, joka pystyisi luonnollisesti käyttämään hyväkseen musiikin eri tyylilajeja, ja samalla luomaan jotain todella uniikkia amerikkalaisen populaarimusiikin kentälle. The Manhattan Transferin ensimmäinen kokoonpano hajosi pikaisesti ensimmäisen levyn julkaisun jälkeen, joten Hauser kasasi rivit uusiksi alusta alkaen. Uudistunut yhtye julkaisi debyyttialbuminsa The Manhattan Transfer vuonna 1975 ja voitti ensimmäiset Grammy-palkintonsa vuoden 1979 Extensions-albumilla.

Vuonna 2014 kuolleen perustajajäsenen Tim Hauserin alkuperäistä visiota kunnioittava yhtye muodostuu nykyään 70-luvulta asti mukana olleista Janis Siegelista, Alan Paulista sekä Cheryl Bentynestä. Kvartetin neljäntenä jäsenenä on vuonna 2014 mukaan liittynyt Trist Curless, joka sai kunnian täyttää Tim Hauserin suuret saappaat.

The Manhattan Transfer:
The Farewell Tour

La 26.11.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alk. 59 € Lippu.fi
Ikäraja: K-18 | Ovet avataan 17.30

 

 

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.