PERUUNTUU: The Manfreds

Pe 8.9.2023 klo 19:00

Liput Huom! Konsertti peruuntuu
Alkaa 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä Loud´n Live Promotions Oy
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

HUOM! The Manfreds – 60 Years of Hits, Jazz & Blues -konsertti peruuntuu.

Tälle vuodelle 8. syyskuuta suunniteltu The Manfreds -konsertti Kulttuuritalolla peruuntuu eikä korvaavaa päivää valitettavasti ole tiedossa.
Lippujen palautus onnistuu Lippu.fi:n kautta. Lippujen palautus on mahdollista 29.9. saakka.
Lippujen palautus linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/
Pahoittelemme konsertin peruuntumisesta aiheutuvaa harmia.

———————————

The Manfredsin 60-vuotisjuhlakiertue saapuu Suomeen

60-luvun alkuhämäristä asti rhythm & blues -klassikkoja takoneen Manfred Mannin riveistä muodostunut The Manfreds saapuu Suomeen 8.9.2023 Helsingin Kulttuuritalolle. Manfred Mann oli mukana muovaamassa 60-luvun brittipopin soundia, eikä hyvässä kunnossa olevien herrojen terä ole päässyt tylsistymään.

Vuodesta 1991 asti toimineessa The Manfreds -kokoonpanossa mukana ovat alkuperäiset Mannfred Mann -yhtyeen laulaja Paul Jones, hänet paikannut Mike D’abo sekä kitaristi Tom McGuinness. Heidän lisäksi kiertueella soittamassa ovat rumpali Rob Townsend, basisti Marcus Cliffe sekä saxophonia ja huilua soittava Simon Currie.

Illan aikana kuullaan todellinen hittikimara yhtyeen eri aikakausilta, kuten esimerkiksi Pretty Flamingo, 5-4-3-2-1, The One In The Middle, Fox On The Run and Do Wah Diddy Diddy. Yli kaksituntisen konsertin luvataan sisältävän myös joitakin jazz – ja blues-covereita sekä valikoituja hittejä jäsenten soolotuotantojen puolelta.

Muistan kun 60 vuotta sitten joulukuussa liityin Manfred Manniin, ja 30 vuotta myöhemmin kasasimme rivimme yhtä keikkaa varten. Juhlistimme silloin 50-vuotissyntymäpäivääni, emmekä osanneet aavistaa, että siitä muodostuisi pitkäikäinen reunion-kokoonpano”, Tom McGuinness kertoo.

Paul Jones jatkaa: ”Ihmiset tulevat edelleen kyselemään, olisinko koskaan uskaltanut unelmoida, että tekisin tätä vielä kaikkien näiden vuosikymmenien jälkeen? Itse asiassa olen aina uskonut, että tulen jatkamaan tätä tähän ikään asti, ja vielä paljon pitempäänkin! Ainoa asia mitä en osannut aavistaa, oli että tekisin tätä vieläkin Manfredin nimen alla. Voimme kiittää Tom McGuinnesia siitä. Tällä kiertueella juhlistamme vuosien aikana muotoutuneen konseptimme pitkäikäisyyttä.”

Manfred Manniin Paul Jonesin paikalle liittynyt Mike D’abo muistelee 60-luvun myllerrystä: ”Huomasin bändin kasvavan maineen ensimmäistä kertaa, kun 5-4-3-2-1 rynnisti listoja ylöspäin. Paul Jones uhkui nuoruuden itsevarmuutta, ja yhtyeellä oli uniikki vetovoima. Enpä osannut aavistaa tuolloin, että parin vuoden päästä tulisin liittymään heihin Paulin paikalle. Se oli uskomaton kunnia! Ja hyvänä uutisena tietenkin on, että The Manfreds on edelleen toiminnassa! Paul Jones, minä sekä Tom McGuinness soittamassa niitä hittejä, mitä kirjoitimme silloin vuosikymmeniä sitten. Tämä on aivan mahtava selviytymistarina!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.