THE LEGENDS – Alive In Concert

La 2.11.2019 klo 19:30

Liput Liput alk. 49€ (sis. käsittelykulun)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:30
Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Tourman in Sweden
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

THE LEGENDS
Elvis Presley – Jerry Lee Lewis – Roy Orbison

Kolme maailman parasta Elvis Presleyn, Roy Orbisonin ja Jerry Lee Lewisin musiikin tulkitsijaa yhdessä ainutlaatuisessa showssa: The Legends!

Tämä huikea show tarkoin valittuine esikuvineen juontaa juurensa Englantiin ja Ruotsiin. The Legends on esiintynyt täysille konserttisaleille ja täyttänyt suurimpia tapahtumapaikkoja vuodesta 2001!
Paul Larcombe on ansainnut virallisen sijoituksen Elvis Presley Enterprises USA:n maailman kymmenen parhaan Elvis-imitaattorin listalla. Hän on lisäksi Iso-Britannian ensimmäinen Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist -kilpailun finaaliin Gracelandissa, Memphisissä, selviytynyt Elvis-imitaattori. Paul sijoittui hiljattain maailman listan sijalle 3 samassa kilpailussa. Lisäksi hän on maailman ainoa Elvis-imitaattori, joka on esiintynyt yksin Englannin kuningattarelle ja kuninkaalliselle perheelle kolme kertaa, ja esiintynyt muun muassa TV-kanavilla BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN ja Sky News.

Paul Larcomben lisäksi ryhmään kuuluvat Ruotsin parhaat Roy Orbisonin ja Jerry Lee Lewisin imitaattorit, Johnny Duvert ja Jerry Carlson. Molemmat tekivät läpimurtonsa TV4:n ”Reach for the stars” -ohjelman voittajina, minkä jälkeen he ovat esiintyneet useissa televisio-ohjelmissa, kuten TV4:n Bingolotossa, jossa kummankin esitys oli huikea. Heidät on valittu lisäksi Radio Nostalgian Hall Of Fameen, ja he kuuluvat todennäköisesti idoleidensa omistautuneimpien imitaattoreiden joukkoon. Jerry Carlson on yksi lahjakkaimmista boogie woogie -pianisteista Jerry Lee Lewisina todellinen virtuoosi! Johnny Duvert on ainutlaatuinen Roy Orbisonin roolissa, ja hänellä on yksi koko maailman parhaista Roy Orbison -äänistä.

Tämä on kaiken kaikkiaan todellinen Las Vegas -tyylinen show, joka on pakko nähdä. Mukana ovat kaikki kolmen rock and roll -musiikin pioneerin suurimmat ja unohtumattomimmat hitit!

THE LEGENDS
Elvis Presley – Jerry Lee Lewis – Roy Orbison Helsingin Kulttuuritalossa 2.11.2019 klo 19:30

Liput alk. 49€ (sis. käsittelykulun)

www.thelegends.se

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa.HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä.Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.