The Jazz Epistles / KONSERTTI PERUTTU

To 2.11.2017 klo 19:00

Liput 69 €
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Osta liput (Menolippu) Tilaa tarjoilu

The Jazz Epistles –yhtyeen konsertti peruuntuu

Kulttuuritaloon torstaiksi torstai 2. marraskuuta suunniteltu The Jazz Epistles –yhtyeen konsertti peruuntuu. Syynä peruuntumiseen ovat yhtyeen muuttuneet kiertuejärjestelyt.

Liput pyydetään palauttamaan Ticketmasterin lippukauppoihin (ei kuitenkaan R-Kioskeihin) tai postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:

Menolippu Oy

Palautus

Sinimäentie 8

02630 Espoo

Elektroniset liput voi lähettää yhteys- ja tilitietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen info@menolippu.fi

Konsertin järjestäjä pahoittelee peruutusta.

 

 

 

Hugh Masekelan ja Abdullah Ibrahimin The Jazz Epistles -huippuyhtye konsertoimaan Helsinkiin marraskuussa!

Etelä-Afrikan tunnetuin jazz-kokoonpano ja ympäri maailman arvostettu The Jazz Epistles saapuu konsertoimaan Helsinkiin ensi lokakuussa. Tämä Abdullah Ibrahimin ja Hugh Masekelan johtama modernin jazzin edelläkävijä nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä torstaina 2.marraskuuta.

1950-luvulla alkunsa saanut The Jazz Epistles oli Etelä-Afrikan ensimmäinen mustista soittajista koostuva jazz-yhtye. Nuoret, innokkaat ja taiturimaiset soittajat eri kokoonpanoista liittyivät yhteen ja tulivat tunnetuiksi aamuöisistä jamisessioistaan Odin Theaterissa lähellä Johannesburgia. Vuoden 1959 debyyttialbumin, Jazz Epistle Verse 1, jälkeen heidän suosionsa kasvoi kasvamistaan ja yhä useammat jazzin ystävät ihastuivat heidän soittoonsa.

1960-luvulla rotusorron kasvattaessa voimaansa Etelä-Afrikassa yhtyeen jäsenet muuttivat Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Abdullah Ibrahim ja Hugh Masekela jatkoivat menestyksekästä uraansa soolosoittajina ja tunnettujen orkesterien jäseninä. Ibrahim teki yhteistyötä mm. Duke Ellingtonin kanssa ja sai itseltään Nelson Mandelalta lempinimen Etelä-Afrikan Mozart. Masekela levytti 1968 Grammy-palkinnon saaneet hitin Grazing In The Grass, jota myytiin yli neljä miljoonaa kappaletta.

Viime kesäkuussa Abdullah Ibrahim ja Hugh Masekela yhdistivät voimansa ensimmäisen kerran yli 50 vuoteen kahdessa loppuunmyydyssä konsertissaan Johannesburgissa. Vuonna 2017 nämä jazzin legendat tekevät laajan kiertueen yhdessä kunnioittaakseen The Jazz Epistlesin historiallista perintöä.

The Jazz Epistles saapuu Suomeen kokoonpanolla, johon kuuluu Abdullah Ibrahimin (piano) ja Hugh Masekelan (trumpetti, flyygelitorvi) lisäksi Ekaya-yhtye jäseninään Noah Jackson (sello, basso), Will Terrill (rummut), Cleave Guyton (alttosaksofoni, huiul, klarinetti), Lance Bryan (tenorisaksofoni), Andrae Murchison (vetopasuuna, trumpetti) ja Marshall McDonald (Baritonisaksofoni).

The Jazz Epistles Kulttuuritalossa, Helsingissä torstaina 2.11.2017. Konsertti alkaa klo 19.00 (ovet klo 18.00).


Tiedote 8.6.2017

Jazz-legendojen huippuyhtyeen konsertti siirtyy lokakuulta marraskuulle.

Aikamme suurimpiin jazz-legendoihin lukeutuvan The Jazz Epistles -yhtyeen konsertti siirtyy lokakuulta marraskuulle. Tämän Hugh Masekelan ja Abdullah Ibrahimin johtaman yhtyeen piti alun perin esiintyä Helsingin Kulttuuritalossa sunnuntaina 29. lokakuuta. Kiertueen uudelleenjärjestelyjen vuoksi uusi konserttipäivä on torstai 2. marraskuuta.

Jos ostetut liput käyvät sellaisenaan uuden päivämäärän konserttiin.

Asiakkaat, joille konserttipäivän muutos ei sovi, voivat palauttaa sunnuntain 29.10. konsertin liput Ticketmasterin lippukauppoihin (ei kuitenkaan R-Kioskeihin) tai postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:

Menolippu Oy / Palautus
Sinimäentie 8
02630 Espoo

Elektroniset liput voi lähettää yhteys- ja tilitietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen info@menolippu.fi.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi. Tähän tapahtumaan lippuja myy myös Menolippu.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.