The Dublin Legends – The Dubliners

Su 3.11.2019 klo 19:00

Liput Alk. 47,50€
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä No Fear Agency & Promotion Oy
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Irlantilaisen musiikin legendat Suomeen – The Dublin Legends ”The Dubliners” konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla marraskuussa

Kulttuuritalolla päästään nauttimaan suuren irlantilaispubin tunnelmasta, kun pitkän linjan irlantilaisorkesteri The Dublin Legends, aikaisemmin The Dubliners –nimellä esiintynyt kokoonpano saapuu konsertoimaan Helsinkiin sunnuntaina 3. marraskuuta.

Vuodesta 2012 bänditoverinsa Eamonn Campbellin kuoleman jälkeen The Dublin Legends –nimeä käyttänyt yhtye koostuu The Dublinersin entisistä jäsenistä, kuten Séan Cannon (laulu/kitara), Paul Watchorn (laulu/kitara/banjo) ja Gerry O’Connor (viulu/banjo). Eamonn Campbellin tilalla yhtyeessä vaikuttaa laulaja, kitaristi Shay Kavanagh.

The Dublin Legends nauttii ilmiömäistä suosiota ympäri Eurooppaa. Musiikillisesti yhtye edustaa kaikkea mitä irlantilaisen folkmusiikin kuuluukin olla; puhdasta ja raakaa rytmiä suoraan sydämestä. Musiikin voima kumpuaa vahvoista vokalisteista ja virtuoosimaisesta instrumenttien hallinnasta. Kulttuuritalon konsertissa päästään kuulemaan niin uutta kuin vanhaakin materiaalia, johon sisältyy muun muassa hitit ”The Wild Rover”, ”Dirty Old Town”, ”Whiskey in the Jar” ja ”The Irish Rover”. Tiedossa on ilahduttavia folkmusiikin klassikoita autenttisesti esitettynä.

“Within a few minutes, The Dublin Legends know to transform the atmosphere of every concert hall into a huge Irish pub!”

The Dublin Legends – ”The Dubliners” Kulttuuritalo Helsinki
Sunnuntaina 3. marraskuuta klo 19
Liput nyt myynnissä hintaan 47,50 – 57,50 €
lippu.fi: https://www.lippu.fi/thedublinlegends

Saatavilla on myös Show&Dinner –paketteja hintaan 102,50€/hlö

SHOW & DINNER – LAUTASTARJOILTU 3:n RUOKALAJIN MENU

Alkuun:
Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä, kukkakaalipyrettä (L, G)
***
Vatsan täytteeksi:
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia, kermakastiketta (L, G)
***
Makea lopetus:
Päärynäkakkua, vaniljakastiketta (L)

Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.

Ovet Show&Dinner -asiakkaille klo 16:30
Sisäänkäynti Kulttuuritalon pääovien kautta.
Tarjoilu alkaa klo 17:00.
Ruokailijoiden tulee olla paikalla viimeistään klo 17:30.

www.sture4.fi/yhteystiedot

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa.HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä.Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.